الهام جون برنامه ی معمول من اینه ( میگم معمول چون همیشه دقیقا همین مقدار نمیخورم بعضی وقتا کم و زیاد میشه )
صبح ناشتا دو لیوان آب لیمو ( دو لیوان آب که توی هر کدوم 1 قاشق آبلیمو ریختم )
صبحانه یک کف دست نون + یک قوطی کبریت پنیر + یک قاشق عسل یا مربا + یک لیوان چای که با 1 قاشق چایخوری شکر شیرینش کردم ( از زمان شروع رژیمم تا حالا به جرأت میتونم بگم حتی یه روزم خلاف این عمل نکردم
البته نونش کم و زیاد شده ها ولی هیچ صبحانه ی دیگه ای تا حالا نخوردم )
یه ساعت بعد از صبحانه یک لیوان شیر ( خیلی وقتا نخوردم چون بیرون بودم، اگه خونه باشم حتما میخورم )
ساعت 10 صبح یک لیوان چای با یه قند یا یه خرما و یک عدد میوه ( میوه هه اکثرا خورده نمیشه، چای هم گاهی )
قبل از ناهار یه میوه + 2 لیوان آب ( سرم بره 2 لیوان آب قبل از ناهارم نمیره، میوه ولی گاهی نمیخورم)
ناهارم که متنوع دیگه هر چی باشه، البته یک ماه اول دقیقا طبق دستور همین رژیم غذاهای خودش رو میخوردم. ولی مثلا اگه کتلت و کوکو باشه 2 تا + یک کف دست نون ( عمرا با یک کف دست بخورم، بیشتر میشه) سالاد میخورم همیشه، هر نوع پلویی 8 قاشق و خلاصه معادل اینا
دو ساعت بعد از ناهار 2 لیوان آب ( یک ماه اول کاملا رعایت میکردم الان نه )
عصر یک عدد میوه + یک لیوان چای
شام هم که باز هر چی باشه ولی کمتر از ناهار، معمولا پلو نمیخورم دیگه، نون رو کمتر میکنم.
رژیم من اینه، خیلی خیلی پیش اومده که بینش چیزای دیگه بخورم. ولـــــی هر چی هم میخورم رعایت میکنم. مثلا شوهری من گاهی بستنی میخواد هی میگه برات بریزم با اینکه عاشق بستنیم و دلم داره ضعف میره براش ولی میگم نه. بعد برا اینکه از غصه دق نکنم میرم یک یا دو قاشق بستنی ازش کش میرم
خیلی سخت نمیگیرم، چون من همینکه غذامو کم کردم کلی وزنم اومد پایین.