2777
2789
بچه ها کجایین چرا ازتون خبری نیست

چرا گزارش نمیدین که در چه حالین؟

نماینده های کلاس، زهرا و شیرین چرا غیبت دارین؟؟؟ هیییییییییییی برین توی تاپیک آشپزی عکس غذاهاتونو بذارین!!!

این که نشد وضع رژیم گرفتن!! معلومه با این چیزایی که شماها درست میکنید نمیشه رژیم گرفت

حالا ایندفعه رو میبخشم ولی دیگه تکرار نشه، تند تند بیاین اینجا از اوضاع و احوالتون بگید

ولیییییییی بچه هااااااا من اصلا وزنم پایین نمیاد، یکی دو کیلویی کم کردم ولی دارم درجا میزنم

سلام. من اومدم حاضری بزنم.

من یه کمی روند کاهش وزنم کند شده، چون شیطون میره تو جلدم میخورم
الان 64 و خورده ای هستم.

حوری فکر کنم باید ورزش کنیم. من دو روز خونه ی مامانم اینا بودم هی غذاهای خوشمزه خوردم نتونستم خودمو کنترل کنم. ولی میدونم که میتونم. یه کمی استراحت دادم حالا باز باید سفت و سخت بگیرم.
هر روز با دستورات آشپزی و شیرینی پزی سرآشپزباشی همراه باشید. http://sarashpazbashi.com

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام به همگی.
خواستم بگم یکی از راه هایی که میشه جلوی خوردنتونو بگیرید قسم خوردنه. من خیلی وقتا از این روش استفاده می کنم. البته رژیممو رعایت می کنم اما هروقت صدای شیطون بلند میشه قسم می خورم و اینجوری دیگه اون خوراکی رو نمی خورم. یکی از شیوه های یکی از دکترای تغذیه هم همینه!
سلامممممممم

منم از خجالت نتونستم بیام انقدر کار برام پیش میاد در روز ورزش نمیکنم یه کمی هم بیشتر میخورم انگار دچار قحطی زدگی شدم اعصاب هم که ندارم

اینه که وزنم رفته بالا 67 گاهی 66.5 نشون میده

ولی باز از دیروز دارم رعایت میکنم دیروز که تونستم ورزش کنم

امشب مهمون دارم کلی غذای خوشمزه و دسر واااااااااااااای
زهرا !!!!! خوب من یه هفته مهمون داشتم انصافا غذاهای رژیمی تعطیل بود و خلاصه چربی و همه چی براه ... ولی انقدر سر سفره خودمو با غذا دادن به هایا سرگرم می کردم که خیلی کم میخوردم ... البته بگم که وزنم پایین نیومده ولی بالا هم نرفته خوشبختانه .
الهام جان به صفخات اول مراجعه کنین که توضیحات مبسوطی دوستان دادند.
خوبه سمانه جون تو قسمتو نمی شکنی :)))) ... خیلی خندیدم
http://www.womenshealthmag.com/
هههههههه سمانه قسم چیه من واسه دروغ گفتن 100 درصد قسم می خورم هههههه رژیم که جای خود داره

من امروز 66.5 بودم از شنبه دارم کمتر میخورم و البته تحرک بیشتر ورزش که نه با رایان بازی دو میکنیم

حالا خدا بخواد باز بدوام

چرا اصلا وقت نداریممممممممممم
سلااااااام دوستان. من شدم 65. از 70. باید یکی دو ماه دیگه به رژیم و ورزش ادامه بدم تا به وزن دلخوام برسم. دلم لک زده واسه یه دل سیر غذا خوردن! همچنین بستنی. همچنین کیک و کلوچه! به امید موفقیت هممون.
سمانه جون خوب بخور از اینا ولی باید وعده غداتو به جاش کم کنی ... من نمی تونم یه هفته بدون شیرینی سر کنم ... اگه شده یه نسکافه ای کاپوچینویی چیزی واسه خودم درست می کنم عقده ها خالی شه ...بستنی همش 150 تا کالری داره
http://www.womenshealthmag.com/
2810