2777
2789
زهرا جون ممنون از توضیحاتت
این رژیم دکتر کرمانی رو منم چند سال پیش گرفته بودم یعنی رفتم پیش خود دکتر کرمانی برام رژیم داد ده کیلو کم کردم ولی متاسفانه همش برگشت
مامانمم فکر کنم بیست سی کیلو کم کرد که اونم برگشت به اضافه اینکه چشماش ضعیف شد صورتش چروک شد و وضیعت پریودش بهم ریخت
تو رژیم دکتر کرمانی بعد از اینکه پنج شش کیلو کم کردین باید هر شب یه دونه کپسول مولتی ویتامین بخورین و ورزش رو هم شروع کنین
خلاصه کتابش رو هنوز دارم و گاهی به عکساش که عکس آدما رو قبل و بعد از رژیم گذاشته نگاه می کنم و آه می کشم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

راستی قبل از ناهار اگه یک قاشق غذاخوری سرکه سیب با یه لیوان آب بخورین هم خیلی خوبه
کلا سرکه سیب برا رژیم خیلی خوبه مثلا سرکه سیب رو با روغن زیتون و نمک وفلفل قاطی کنین به عنوان سس سالاد ازش استفاده کنین
من قبلا که رژیم داشتم دکتر گفته بود هر روز یه دونه سیب با پوست بخور از روشم یه لیوان آب بخور
چرا اینطوری شده من هر پستی که می فرستم باید یه بار صفحه رو ببندم دوباره باز کنم رفرش هم تاثیر نداره همش قاطی می کنه هیچی نشون نمیده البته فقط تو قسمت تبادل نظر این طوریه تو کلوپ ها مشکلی ندارم
شیرین جون پفک خیلی هم کالریش بالا نیست بادوم و پفک کالریشون یکیه ولی خاصیت بادوم کجا و خاصیت پفک که هیچه

چای تلخ اصلا کالری نداره .....رژیم کالری رو اگه بگیری بیشتر میخوری ها کاملا هم سیر میشی

فردا 1 هفته میشه که رژیم گرفتم و امروز شام چون قورمه سبزی بود نتونستم جلوی خودم رو بگیرم و ته دیگ هم داشت نمیدونین چی بود ولی نتونستم بیشتر از 8 ق بخورم

ولی لامصب آدم احساس سیری نکنه خیلی بده

قاصدک جون منم سرکه سیب رو شنیدم واسه شیردهی که ضرر نداره ؟؟آهان تو خودشو گفتی من فکر کردم قرصش رو گفتی
زهرا جون من فکر کنم فرمولش اینه که هر چند کیلویی که می خوای باشی رو برای زنا باید ضربدر 27 و برای مردا ضربدر 30 می کنن .. مثلا تو می خوای 64 باشی باید حدود 1700 کیلوکالری بخوری... ببین 100 کیلوکالری به نفعت شد :) ... برای رسیدن به وزن هدف هم باید BMI رو حساب کنی ... می شه وزن به کیلوگرم تقسیم بر قد به متر به توان 2 ... عدد بین 18.5 تا 25 نشون دهنده وزن مناسبه ... زیر این عدد می شه لاغر و بالاتر می شه چاق
جسارتاً چون این جزو درس دانشگاهمون بود نوشتم ..
http://www.womenshealthmag.com/
نام.................................قد.......وزن شروع رژیم...... وزن فعلی..........وزن هدف
1-مهرشین.................166...........69.................69................57
2-زهرا......................160...........70.................70................64
3-سارا .....................158...........69 ................69................55 الی 60
4-شبنم....................167...........60 ................60................56
5-حوری....................168 ...........70 ................70...............60
6-لیلی ....................168............68................63.5.............58
7-سعیده
8-پانی......................160...........64 ................64................58
9-مامان رومینا .............168...........70 ................70................60
10-نازیلا
http://www.womenshealthmag.com/
جدی لیلی جون ؟ حتما درست میگی دیگه یعنی تا اخر همین اندازه بخورم ؟ خیلی خوب میشه که هههههههههه

دیشب خونه مامانم یه خورده زیادی خوردم معده ام درد گرفته بود امروز رفتم رو وزنه 69.600 نشون داد گریههههههههههه

باید امروز 3 تا نیم ساعت برم پیاده روی جبران بشه
زهرا جونم اشکال نداره منم امشب خیلی نا پرهیزی کردم

منظورم اینه که مثلا از 1 ساعت تو روز بیشتر ورزش نکن بدن عادت میکنه
بعد اگه یه روز نتونی مثلا نیم ساعت بزنی چاق میشی
آخه من همه ی اینارو امتحان کردم

الان من خودم روزی 45 دقیقه تردمیل میزنم و کم کم تا 1 ساعت میرسونم ولی دیگه بیشتر نمیکنم
نازیلا جون متوجه شدم عزیزم ممنون

بچه ها شما ها در چه وضعی هستین ؟ رژیم داری خوبه

میگم من 1 2 هفته شروع میکنم این کربوهیدرات رو امتحان کردن اگه بتونم حتما تحمل میکنم
من که گرسنه میشم خیلی. 3 سال پیش اینقدر مشکل نداشتم. الان سر و کله زدن با آراد کلی ازم انرژِی میگیره بی حال میشم بعضی وقتا.
وزنم هم فعلا تغییری نکرده مـتأسفانه.
هر روز با دستورات آشپزی و شیرینی پزی سرآشپزباشی همراه باشید. http://sarashpazbashi.com
2810