2777
2789
جدی شیرین ؟ همون رژیم خودت رو میگیری یا اینکه نا پرهیزی میکنی ؟؟

من با همین کالری که گفتم بعد 1 هفته 1 کیلو کم کردم اگه خامه و یکمی اجیل نمیخوردم بهتر بود که حالا اشکال نداره

البته هفته اول 1 2 کیلو آدم کم میکنه ولی بعدش هفته ای نیم کیلو

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

من فقط تشویقتون میکنم

کار دیگه ای از دستم برنمیاد. میدونید که مهمونم و فعلا رژیم گرفتن جایز نیست!!!

وقتی رفتم خونمون شروع میکنم. البته من فکر میکردم برم غربت دق می کنم و لاغر میشم ولی مثل اینکه به من ساخته همچین!

ولی خیلی انگیزه گرفتم از اینکه میاین میگین وزنتون کم شده باور کنید انگار خودم دارم لاغر میشم (زهرا و شیرین رو میگمااااا). چون من این تجربه رو داشتم میدونم چقدر شیرینه. یعنی 100 گرم که کم میکردم کلی به خودم امیدوار میشدم و مرتب به خودم انرژی میدادم.

کلا کارم شده بود رفتن روی وزنه بعد رفتن جلوی آینه همراه با متر (چون اندازه دور شکم برام خیلی مهم بود) از اون ور برای نیم کیلو ذوق میکردم ، اینطرف برای نیم سانت.

به همین خاطر توصیه میکنم علاوه بر وزن کردن خودتون، حتما قسمتهایی هم که میخواین لاغر بشه رو متر بزنید. به نظر من انگیزتون دو برابر میشه

سلامممم.
حوری جون و فرنوش عزیز خیلی خوبه که شما هم میاین. هر چی تعداد بیشتر انگیزه بیشتر تر.

من که حس خیلی خوبی دارم چون دارم نتیجه زحماتم رو (!!!!) می بینم.
فکر کنید ما امروز ناهار و شام دعوتیم، دارم رو مخ همسر جان کار میکنم که نریم.
البته خوشبختانه اراده م بد نیست، دیشبم شام دعوت بودیم یه تیکه مرغ خالی خوردم فقط با سالاد.
هر روز با دستورات آشپزی و شیرینی پزی سرآشپزباشی همراه باشید. http://sarashpazbashi.com
من از اون موقع که گفتم میام با شما هی می خورم.
نمیدونم چرا ولی هر موقع قصد رژیم م یکنم نتیجه بر عکس بوده. پس من به عنوان خواننده خاموش با شما هستم و اگه چیزی کم کردم میام میگم.

در ضمن تشویقتون هم میکنم
در ابتدا این انرژِ مثبت تقدیم به همه دوستان
سعیده منم خیلیییییی اینطوری شدم. شاید قبل از اینکه شروع کنم ده بار گفتم از فردا رژیم، فردا رسید و من کمتر که هیچ بیشترم میخوردم و هی ناامید میشدم. تازه خیلی وقتا انتظار داشتم وزنمم کم بشه و وقتی میرفتم رو ترازو اعصابم خورد میشد. ولی چند تا چیز که تو رژیم خیلییی مهمه طبق دوبار تجربه ی من ایناست:
اولین بار که رژیم گرفتم مثل الان چند روز بود که هی میگفتم از فردا از فردا. یه روز نشستم فکر کردم گفتم چرا از فردا. از همین امروز و همین الان باید شروع کنم. من میتونم. خلاصه تصمیم قطعی گرفتم و استارتو زدم.
یه مساله دیگه اینه که من تا وقتی برنامه رژیم مشخصی نداشتم هی امروز فردا میکردم یا اگه هم رژیمو شروع میکردم رعایت نمیکردم. نمیتونستم کنترل کنم خودمو هی میخوردم. به نظر من یه برنامه غذایی مشخص یا یه رژیم خاص رو دنبال کن. خودتو موظف کن که انجامش بدی. یا مثلا بگو پلو سه وعده در هفته هر بار مثلا ده تا قاشق غذاخوری. نون اینقدر، غذاهای چرب حذف و ....
کافیه یه هفته تحمل کنی. وقتی دیدی وزنت کم شده کلیییی انرژی میگیری واسه ادامه دادن.
به نظر من اگه واقعا دوست داری لاغرتر شی از الان شروع کن. با بچه ها کلی انگیزه هست.
هر روز با دستورات آشپزی و شیرینی پزی سرآشپزباشی همراه باشید. http://sarashpazbashi.com
حوری من تا حالا دور شکمر و راندازه نگرفتم مرسی که گفتی

راستی این چای دکتر سینا رو شنیدین ؟ همش گیاهیه و برای کاهش جذب مواد قندی و سوخت چربیها خوبه گفته ماهی 3 تا 10 کیلو وزن کم میشه

نظرتون چیه ؟

من همچنان کم میخورم و پیاده روی هم میکنم امروز رفتم رو ترازو دیدم تغییری از هفته پیش نبوده خیلی ناراحت شدم و چند ساعت بعد دیدم پری شدم میدونین که در حینه پری وزن دقیق نیست یکمی بالاتر نشون میده

امروز یکمی هم از این معجون های اماده که کنجد و عسل و گردو و بادوم و پسته داره خوردم واسه پری شدنم کالریش بالاست ولی مغذی و مفیده

سعیده جون شیرین راست میگه انشاله تو هم شروع کنی

واااااااااای کی میشه زودتر به اون وزن مورد نظرمون برسیم من خسته شدم دلم شوکو بیس میخواد هههههههههههه

شوخی کردم
نام.................................قد.......وزن شروع رژیم...... وزن فعلی..........وزن هدف
1-مهرشین.................166...........69.................69................57
2-زهرا......................160...........70................69................64
3-سارا .....................158...........69 ................69................55 الی 60
4-شبنم....................167...........60 ................60................56
5-حوری....................168 ...........70 ................70...............60
6-لیلی ....................168............68................63.5.............58
7-سعیده
8-پانی......................160...........64 ................64................58
9-مامان رومینا .............168...........70 ................70................60
10-نازیلا
نام.................................قد.......وزن شروع رژیم...... وزن فعلی..........وزن هدف
1-مهرشین.................166...........69.................68................57
2-زهرا......................160...........70................69................64
3-سارا .....................158...........69 ................69................55 الی 60
4-شبنم....................167...........60 ................60................56
5-حوری....................168 ...........70 ................70...............60
6-لیلی ....................168............68................63.5.............58
7-سعیده
8-پانی......................160...........64 ................64................58
9-مامان رومینا .............168...........70 ................70................60
10-نازیلا
2810