به به خوشحالم همگی میخوایم رژیم بگیریم
خوب اینو بگم که این رژیمی که منم گفتم تقریبا شبیه دکتر کرمانیهه اسمش رژیم سلامتیه
یه دوستی داشتم تو امریکا که اینجا پارسال تاپیک زده بود 100 یا 150 کیلو بود با این رژیم خودشو رسوند به 55
اول اینکه شیرین جون بعد از مدتی رژیم ریزش مو مثه اینکه شروع میشه که نباید بزاریم یکی اینکه این مملکت خراب شده ما این چیزها رو نداره که دوستم میگفت یه آزمایشی بگیرین ببین ویتامینهای بدنتون در چه حدی هست هر کدوم که کمه رو باید تو مواد غذاییتون بزارین و هر کدوم که خوبه که خوبه دیگه
از اونجا که اینجا از این قرتی بازیها نداریم
یه روز در میون مولتی ویتامین خوبه یا حتی هفته ای یه بار من خورم هفتهای یه بار میخورم چون اشتهام رو هم زیاد میکنه . من چون نمیتونم شیر بخورم هر روز قرص کلسیم میخورم
توی رژیمی که من میگم اول اینکه حتما باید ناشتا یا حداقال نیم ساعت قبل از صبحانه 1 ق چ عسل و نوک قاشق دارچین رو با 1 لیوان آب ولرم بخورین حالا دلایلش
اول اینکه عسل و دارچین خواصی دارن بی نظیر و عالی بعدا مقالش رو میزارم
دوم اینکه روده ها رو تحریک میکنه که دفع راحت باشه به خاطر رژیم ممکنه یبوست هم بگیریم
سوم اینکه متابولیسم بدن رو بالا میبره و سوخت و ساز زیاد میشه تو بدن
چهارم اینکه تو کل روز کمی جلوی اشتهاتون رو نگه میداره
پنجم 20 تا کالری داره که بسیار هم مفیده برای سلامتی پوست و مو
بعدش میتونین صبحانه بخورین که سعی کنین معمولا سر ساعت خاصی حتما وعده های غذایی رو بخورین حتما هم 5 6 وعده مواد غذایی بخورین که به هیچ وجه گرسنه نباشین چون به محض اینکه شما گرسنه باشین بدن احساس میکنه قحطی شده و تمام مواد غذایی رو که میخورین جذب میکنه
همیشه میگن صبحانه رو خوب و کامل بخورین . برای ناهار و شام هم که شیرین خیلی خوب گفت نیم ساعت قبل از غذا 1 لیوان آب بخورین
اهان واسه ریزش مو توی این رژیم باید روزی 5 تا دونه بادوم بخورین که سرشار از کلسیم و ویتامینه
سیب هم 1 دونه میگفت حتما بخورین در روز چون یه مثل اینگلیسی هست که میگه اگه یه دونه سیب هر روز بخوری هیچ وقت مریض نمیشی
بعد اینکه میگفت وقتی میخواین چیزی بخورین برین ببینین ارزش غذاییش چقدر اگه کم کم شروع کنین همیشه خوب غذا میخورین روزی 2 3 تا هم یاد بگیرین توی ماه کلی چیز یاد گرفتین
مثلا 1 لیوان ماست کم چرب 100 تا کالری داره 10 تا دونهه پفک هم 100 تا کدوم ارزش غذایی بهتری داره ؟؟؟
مسلما اول پفک بعدش ماست