2777
2789
آهان راستی سمانه ی عزیز و نازیلا جان غصه نخورین بعضی از آدما یهوایی وزنشون کم میشه من فکر کنم شما از اون آدما باشین

به نظر من تا آخرین روز رژیم خواهشا رو وزنه نرین هر روزم جلوی آینه وایستید و بخودتون بقبولونین که دارین وزن کم می کنین
من خدایی با انرژی مثبت دادم به خودم وزن کم کردم

یه خواهش دیگه حالا که به خیال خودتون وزن کم نکردین و شاید وزنم بیشتر کردین رژیمتونو نه قطع کنین نه تغییر بدین یعنی کم خوری ترم نکنین

این نکات و از من قبول کنین ایشالا آخر این 15 روز به نتیجه ی دلخواهتون میرسین
پس رو وزنه نریناااااااااا
سفارش انواع کیک و کاپ کیک و پاپز کیک و کوکی و..... (روشان کیک) کانال @roshancake اینستا roshancake http://www.ninisite.com/discussion/thread.asp?threadid=1423576&T=%D8%B9%DA%A9%D8%B3%D8%A7%DB%8C_%D9%86%D9%85%D9%88%D9%86%D9%87_%DA%A9%D8%A7%D8%B1%D8%A7%D9%85_&postID=55039744
سلامممممممممممممم

نازیلا مطمئنی مگه میشه ؟ این سه روز بیشترین وزن رو کم میکنیم شاد هورمونهات بهم ریخته وزن درست رو نشون نمیده ؟

راستی سمانه من فکر میکنم دلیل اینکه تو هم کم وزن کم میکنی اینه که قبلش تو رژیم بودی و کربوهیدرات رو حذف کردی

من بعد از رژیم کرمانی 1 تا نزدیکه 2 ماه هی خوردم برای همین یه دفعه داره تاثیر میزاره .

من روز 4 هستم و 2 و نیم کیلو کم کردم صورتم معلومه بدنم ای کمی

هی این همسر جان منو ناراحت میکنه برد منو وزن کرد شروع کردیم به دعوا

دوست نداره صورتم لاغر بشه .

لیلی جون تو که همه چی میدونی اینو نمیدونی چی کار کنم برای صورتم کمککککککککککک

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

من ورزش رو درست انجام ندادم این 4 روزه فقط روز اول .

انقدر جون ندارم هی میخوابم ههههههههههه

من هنوز دارم شیر میدهم ولی فقط وقت خواب .

دیروز که نتونستم فشارم داشت میومد پایین یه چای با خرما خوردم خوابیدم .امروز دیدم پری شدم .نمیدونم وزن امروزم درست بوده یا نه باید صبر کنم تموم بشه بفهم .

همه موفق باشیممممممممممم
یه خبر بد!

من امروز مجبور شدم رژیمم رو استاپ کنم!!! ناراحتم خیلیییییییییی. صبح فشارم افتاد و تهوع داشتم.. حتی نمی تونستم ساینا رو بغل کنم... اگرم دراز می کشیدم گریه می کرد که بلند شم.. عصبی شده بودم... وقتی گلاب به روتون سه نقطه! بهتر شدم.. زنگ هم زدم به خواهر شوهرم که بیاد به دادم برسه و حواسش به ساینا باشه.. اومد و دعوام کرد که آخه چرا رژیم می گیری.. چه بلائی سر خودت میاری و... (البته نه دعوای اونجوریا چون با هم دوستیم!)

خلاصه که مجبور شدم غذا بخورم تا جون گرفتم! ولی با ناراحتی...

حالا 2 دلیل داره که احتمال می دم تغییر حالم و افتادن فشارم از اینا باشه:

یکی اینکه دیشب قبل از خواب جوگیر شدم 4 لیوان آب سرد خوردم با یه قرص مولتی ویتامین و یه قرص کلسیم پشت سر هم!

یه دلیل دیگه اینکه من هفته ی قبلشمم فقط ماست و خرما و میوه خورده بودم بدون نون و برنج و شاید این بدنمو ضعیف کرد و آمادگی کافی برای رژیم کانادائی نداشتم!

حالا تو رو خدا کمکم کنید. خیلی خوب پیش می رفت آخه. 61 کیلو شده بودم اما امروز مجبور شدم هم ناهار بخورم هم شام!

لیلی جان لطفا کمکم کن. بالاخره شما اطلاعات خوبی داری. ابه نظرت ضعف امروزم واسه ی چی بود؟ اصلا خودت بهم یه رژیم مناسب بده. یعنی اصلا نمی شه همین کانادائی رو ادامه بدم. می دونم که خودش مخالفه اما واقعا نمی شه؟

چیکار کنم که وزنم تا یک ماه دیگه 3 .. 4 کیلوی دیگه کم شه؟

لیلی جون و سایر بچه ها جدی جدی راهنمائیم کنید...
بچه ها منم هیچی لاغر نشدم...............
البته من 100 درصد رعایت نگردم ولی 80 درصد رعایت کردم .........شاید چون از اول اعتقاد لازم رو نداشتم ...........حالم گرفته است .............من این چند روز خیلی کم خوردم .........رعایت کردم ..........ماشین نبردم و کلی راه رفتم ..............هیچی نشد .............من خیلی غمگینم
فکر می کنم منم سوخت ساز بدنم ریخته به هم........جون منم کلن خیلی نمی خوردم ..............شاید باید برم دکتر تغذیه .........من می دونم چه جوری باید لاغر شم ........من شبا هیچی هیچی نباید بخورم ..................
زندگی ساده است
تو تصمیمتو میگیری و به عقب نگاه نمیکنی
سمانه جون ... انقدر استرس نداشته باش ... بابا جان من بهت گفتم که بیشترین اثر رو روی بزرگ کردن و جذب چربی شکم هورمون استرس می ذاره ... بنابراین استرس زیاد ترشح این هورمون رو زیاد می کنه و چربی جمع می کنی !!! (واسه سیب ها)
http://www.womenshealthmag.com/
زهراجون ... به هر حال چربی صورت آب می شه دیگه کاریش نمی شه کرد ولی حواست باشه عضلاتش آب نشه یعنی پروتئین کافی مصرف کنی. کالری کمتر از 1500 باعث می شه که انرژی کم بیاریم بنابراین اگه کمتر از این کالری مصرف کنین دچار ضعف می شین... بیشتر رژیما هم روی همین کالری تنظیم شدن. بازو رو هم با ورزشای مخصوص باید عضلانی کنی
سمانه جون توی همون سایتی که آدرسش رو دادم رژیم همراه با ورزش یک ماه و نیمه برای کم کردن 3 کیلو هست ... می خوای روز به روز بنویسم چون نوشتن کلش واقعا وقت می بره ... ورزشا رو فراموش نکن که حتما انجام بدی نگاه کن بد نیست شکل هم داره خیلی عالین. اون چیزایی رو که نوشتم می خورین؟
شما که الان اختیار آشپزخونه و خونه دست خودتونه خیلی راحت می تونین اینا رو اجرا کنین ... من خونه مامانم هستم الان و خیلی سخته !!!
سلاممممم بر همگی دوستان بالاخص کانادایی عای عزیز
من روز نهم رژیم کانادایی هستم البته من به علت غر های زیاد مامانم و همسرم مبنی بر اینکه دارم شیر میدم عین اون رعایت نمیکنم ولی خیلی تلاش میکنم که بیشتر نخورم مثلا چای و خرما و شیر و خرما میخورم به علاوه میوه

فردا روز دهم هست و باید یک لیتر اب میوه بخورم این قسمتش از همه سخت تره برام
در ضمن من تا امروز فقط 2/5 کیلو کم کردم میدونم که خیلییییی کمه ولی خودم راضی هستم در ضمن بعد لز 15 روز میخوام یک هفته معمولی ولی کم بخورم و دوباره لینو شروع کنم البته نمی دونم این کار دزسته یا نه

زهرا جون و مرضیه جووووون افرین شماها خیلی خوب کم کردین
فکر کنم مرضیه عین خودش رژیم میگیری نه ؟

با مداد کودکیم مى نویسم دوستت دارم چون کودکى هیچوقت دروغ نمى گوید !!!
ای وااااااااااااای سمانه جون ترسیدممممممممممممم مراقب خودت باش

راستش منم هی حالت تهوع دارم البته من فکر میکنم به خاطره این رژیمه که اصلا عادت ندارم مثلا گوشت و مرغ بخورم این همه من سبزیجات و فست فود میخوردم بیشتر ههههههههه

مرسی لیلی جون . در فکر بازو هستم .دختر بودم لاغر بودم ولی باز بازو داشتم . البته نه اینهمه .
روز هشتم هستم دیشب خودمو وزن کردم اما 2700 کم کرده بودم.. فک میکردم حداقل 4 کیلو کم کرده باشم اما نهههههه
منم به جمع شما مامانای ناراحت پیوستم .. آزاده من هم دقیق دقیق رعایت میکنم. فقط دیشب کلم و گوجه نداشتم کاهو خوردم.
واسه زهرا و سمانه: بچه ها من روز اول که میخواستم شروع کنم تو یکی از تاپیکا خوندم باید پری تموم شده باشه. برای همین سه روز به تأخیر انداختم. آخه بدن آدم هم اونموقع ضعف داره.
سمانه تو واقعا لاغر و متناسبی خودتو نکش! یعنی من فک میکنم حداقل دو هفته توپ استراحت بده به بدنت. اینطوری بدن عادت میکنه به رژیم و دیگه اثری نداره.
راستی منم صورتم آب شده.. شلوارم هم اصلا برام گشاد نشده بیشتر بالاتنه م آب شده که خودش جای بسی خوشحالی داره..
نازنین جون من فک میکنم این رژیم به دلیل میزان وزنی که گفته کم میکنیم تو این زمان کم باید دقیق رعایت شه. ولی اگه خودت قلق بدنت رو میدونی بهتر نیست به روش خودت رژیم بگیری؟؟ تازه اینم بگم تو اصلا هیکلت بد نیست.. حداقل من که یه سال پیش دیدمت خیلی هم خوب بودی..
مرضیه، آزاده و زهرا موفق باشین عالیه! زهرا جون یه کم بیشتر خودتو برای همسرت لوس کن که باهات دعوا نکنه!
سه روز از رژیم رو اینجا می نویسم :

2شنبه : صبحانه : سه تخم مرغ پخته . یک گریپ فروت بزرگ
میان وعده 25 بادام
ناهار: زامبون بوقلمون و یک عدد سیب
میان وعده: یک تکه پنیر رشته ای (الان اینجا هم هست از این پنیر)
شام: مرغ ادویه دار و پاستا با سالاد شامل دو قاشق روغن زیتون و سرکه

3شنبه: صبحانه: دو قاشق کره بادام زمینی با یک تکه نان تست و یک موز
میان وعده: دو پیمانه کشمش
ناهار: مرغ و پاستای دیشب !!
میان وعده: ماست بدون چربی
شام: ماهی و دو فنجان بروکلی

4 شنبه: صبحانه: کالباس و تخم مرغ و یک گریپ فروت بزرگ
میان وعده: 25 تابادام
ناهار: لوبیای سیاه و پنیر بوریتو و یک سیب بزرگ
میان وعده : یک تکه پنیر رشته ای
شام: کوکو و سالاد با 4 قاشق روغن زیتون و سرکه و یک پیمانه سیب زمینی سرخ کرده