2777
2789
عنوان

بابام میگه آدم فضایی هارو دیدم

| مشاهده متن کامل بحث + 3555 بازدید | 185 پست
بابات امریکاییه؟ چون ماها فقط جن میبینیم امریکایی هم یوفو و ادم فضایی و بشقاب پرنده

🤣🤣🤣🤣🤣خداااا 

یه شوهر  خیلی مهربون خیلی عصبی دارم🤨❤️😎 خیلی خیلی  هم دوسش دارم 🥰😘😘😘😘😍❤️💙💜
آره البته ژن مشترک داریم ولی از یک جد نیستیم انسان جداگانه خلق شده.

من توی کتاب قصه های پیامبران خوندم که خداوند یک گروه از انسان ها رو  بخاطر گناهانشون به عذاب گرفتار کرد و تبدیل به میمون کرد فکرکنم توی قرآن هم اومده و دلیل اینکه ژن شون به انسان شبیه هست ممکنه همین باشه که میمون ها انسان هایی بودن که مورد عذاب قرار گرفتن و تغییر شکل دادن 

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

یه مستند بود، یه محقق اسراییلی حتی عکسشو نشون داد گفت ما با اینا همکاری میکنیمقیافه ش دقیق عین آدم ف ...

برگاممممگگ😮😮😮شت 

آره یه چیزایی شنیدم یه جورایی ترسناک به نظر میاد 

( آبجی بزرگه ی ممد خطریم) 😂برینی براش میمیره برات،، بمیری براش میرینه برات..

وجود داره ... تو قرآن گفته شده. موجوداتی بین کرات دیگ و زمین و هوا هستن

اخبارم خودم دیدم چندسال پیش گفت تا چتد سال اینده میتونیم باهاشون ارنباط برقرار کنیم و حرف بزنیم. 

چندین امریکایی هم هستن ک ادعا دارن دزدیده شدن توسط اونا 

برام دعا کنید تراپیم کامل شه و خونه دار شم و بچه بیارم‌. (چه حرفها که گفته نشد ، نگاه شد) (آخرین سنگر سکوته) 

خیلی حقایق هست ک نمیشه گفت بگیم کسی باور نمیکنه  بخوام تاپیک بزنم در اون چند  مورد همه میگن   واسه پر بازدید شدنه یا خیلیا توهین میکنن درصورتی ک واسه اگاهیه 

کاربری دونفر 
سلام شما ی بار ی مطلبی گفتیدتو ی تاپیکتون من همون صفحه اولو خوندم وی پیام دادم بعد از دست پیامای اش ...

❤️یادمه. ن نیازی ب پوزش نیس من بد منظورم رو رسوندم ک باعث سوتفاهم شد. بعدشم الکی عصبانی شدم ک نباید میشدم

..
وجود داره ... تو قرآن گفته شده. موجوداتی بین کرات دیگ و زمین و هوا هستناخبارم خودم دیدم چندسال پیش گ ...

بله خب شنیدم نمی‌دونم حقیقت داره یا ن چند سالی هست تعداد کمیشون با ادما تو کشورای مختلف زندگی میکنن البته ن ادمای معمولی

کاربری دونفر 
2810