2777
2789
عنوان

بابام میگه آدم فضایی هارو دیدم

| مشاهده متن کامل بحث + 3555 بازدید | 185 پست

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

وای این جن‌گیر یه ودی است از کجا فهمیدی ؟

دیگه اونقدر رسپ ام میزنه 

دیگه ادبیاتش میفهمم خودشه💅

وقتی خدا تنها شد "انسان " را آفرید یا زمانی که انسان تنها شد "خدارا آفرید " ؟ در سرزمینی که تفکیک جنسیتی از کودکی صورت میگیرد دخترانش پسران را گرگ تصور میکندو پسرانش دختران را  طعمه تصور میکنند و در اوج گرایش و کشش با پیش زمینه ای آلوده عاشق میشوند بدون هیچ شناختی  پس عشق میمیرد و ارتباط نابود میگردد مردانش تنوع طلب میشوند و زنانش مرد ستیز" دردامو به دریا سپردم نهنگا از دیدن این همه حجم غم جان باختن...گویی دریا به اندازه ی درد من "عمق نداشت 🌊"من تکه نانم را امروز میخواهم نه در بهشت🖤مادرانی که پای دویدنشان را بریدند فرزندانی خواهند آورد جسارت پرواز دارند🤍مردان غول آرزوی چراغ جادوی شما نیستند !!

وجود دارن کهکشان اونقدر بزرگه و میلیون ها ام سیاره داره و ما نمیدونیم اونا ام از ما نمیدونن !شاید مث ...

ن خیلیا احتمال میدن تا چند قرن دیگه بیان رو زمین و حتی ازدواج صورت بگیره

کاربری دونفر 
خودت میخوای شناخته بشی؟ چون امضاهات میان میگن من جنگی‌رم . حتی نیاز نیس شک کنم . لااقل بردار اون اشر ...

بابا بسه 

الان فاز مهربونی داره فردا تاپیک میزنه منو تگ میکنه بهم میگه ک جن..ده و تجاوز 💅

وقتی خدا تنها شد "انسان " را آفرید یا زمانی که انسان تنها شد "خدارا آفرید " ؟ در سرزمینی که تفکیک جنسیتی از کودکی صورت میگیرد دخترانش پسران را گرگ تصور میکندو پسرانش دختران را  طعمه تصور میکنند و در اوج گرایش و کشش با پیش زمینه ای آلوده عاشق میشوند بدون هیچ شناختی  پس عشق میمیرد و ارتباط نابود میگردد مردانش تنوع طلب میشوند و زنانش مرد ستیز" دردامو به دریا سپردم نهنگا از دیدن این همه حجم غم جان باختن...گویی دریا به اندازه ی درد من "عمق نداشت 🌊"من تکه نانم را امروز میخواهم نه در بهشت🖤مادرانی که پای دویدنشان را بریدند فرزندانی خواهند آورد جسارت پرواز دارند🤍مردان غول آرزوی چراغ جادوی شما نیستند !!

اینو تا حالا جایی نگفتم چون باور پذیر نیست واقعا ؛ پاییز یا اوایل زمستون پارسال با مامانم اینا از شهرستان راه افتادیم سمت مشهد آسمون کاملا صاف بود ستاره ها پیدا بودن یه نور خیلی درشت توی آسمون بود من چون مدت هاست توی انجمن نجوم خراسان عضوم و اردوهای رصدی زیادی رفتم و تا حدودی آشنا به اجرام مطمئن بودم ستاره نیست هرچی به مامان و بقیه گفتم گفتن نه بابا ستاره اس جالبه اون نور با همون شدت تا روشن شدن هوا بود یعنی هیچ ستاره ای دیگه دیده نمیشد اون بود واقعا شگفت انگیز بود طوری که بقیه ام حیرت کرده بودن کلی بعدش سرچ کردم شاید توی اون تاریخ شهاب سنگی چیزی از جو رد شده هیچی پیدا نشد که نشد هنوز برام سواله اون نور درشت چی بود...

باور نکن بشقاب پرنده و آدم فضایی صحت ندارد

شما کل سیارات رو گشتی؟انقدر بدم میای جای یکم فکر کلاا صورت مسئله رو پاک میکنید

داستایوفسکی:در اغوشم بگیر و نجاتم بده،قاتلی به‌دنبال من است که گاه به گاه در اینه می بینمش
باور نکن بشقاب پرنده و آدم فضایی صحت ندارد

اتفاقا هست..

من مستند دیدم بود ایران دیگه علم نداره و پیشرفته نیس پیدا کنه ب ما چ

2810