2777
2789
عنوان

ی نفر روبیکا و ایتا شوهرم رو هم کرده😔😔

| مشاهده متن کامل بحث + 570 بازدید | 45 پست
دیگه چرا چرت و پرت میگی..‌ شاید کمی تاخیر تو آنلاین نشون دادن پیش بیاد اما نمیشه که طرف کلا حذف کرده ...

چون تو بیشعوری و نمیتونی مثل آدمیزاد حرف بزنی ، از کدوم قبرستونی دراومدی که نمیتونی درست حرف بزنی ، فضولی؟

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

شوهر منم همیشه آنلاین نشون میده ولی نیست ، این مشکل از برنامس، خودتو هلاک کردی واسه برنامه بیخود روب ...

یعنی روبیکا چون برنامه بیخودی ادم نمیشه توش کاری کنه یا پیاممی بده 

شاید ده دیقه تاخیر داشته باشه ولی نمیشه ک تا ی هفته هی اننلاین بشه و اف بشه

من اصلا روبیکاش نمیرم با گوشیی خاهرم نگاه میکنم ساعتی یبار انلاین میشه ی وقتایی ربع ساعت انلاینه ی و ...

تو روبیکاش نمیری ولی وقتی نت گوشیت روشن میکنی ناخودآگاه آنلاین میزنع....

ایتا هم همینه....من الان نتم روشنع ولی تو نی نی سایتم شوهرم چکم کرد گفت چرا آنلاین زدع؟؟ گفتم چون مشکل ایتاست گوشیمم کنار بود فقط نتم روشن بود همین

یعنی روبیکا چون برنامه بیخودی ادم نمیشه توش کاری کنه یا پیاممی بده شاید ده دیقه تاخیر داشته باشه ولی ...

نمی‌دونم ولی زیاد دقیق نیستن ، تو هم که روی گوشی خودت نصب کردی الان آنلاینی ها فقط کار شوهرت نیست

من کدخونه نیستم سه تا از دوستاش ددعوت کرده خونه برا شام وقتی پیامارو دیدم برا شوهرم فرستادم ک اینا ...

اینکه گفت بخدا روحم خبردار نداره دلیل نیس چون قسم خورده پس راستشو بگه ....هیچکس احمق نیس ببینه زنش حساس شده....و دوستش داره سواستفاده میکنه همچنان گوشیشو بده دوستش انگار طرف ۵سالشه میده دستش با گوشیش سرگرم شه ....مگه خودش گوشی نداره ....اصلا شاید تو بخوای یه عکس خصوصی بفرستی یه متن خصوصی بفرستی چرا گوشیش باید دست کس دیگه باشه......عجیبه که داری باور میکنی🫠

واقعاباور کردی که دوستش با روبیکای شوهرت پیام دادع نه خدایی باور کردی این حرفشو😐😐😐

نمیدونم اینجور گفته  چون قسم دروغ نمیخوره. تا حدودی باور کردم ولی باید برم همونجا تا حقیقت بفههم

اینکه گفت بخدا روحم خبردار نداره دلیل نیس چون قسم خورده پس راستشو بگه ....هیچکس احمق نیس ببینه زنش ح ...

همیشه گوشییو دستش نمیده گفته ی لحظه گوشیتو بده نیازز دارم شوهرمم داده و رفته پشت بوم کباب درست کنه 

ولیسرکار ک هستن ی وقتایی با هم بازی میکنن یا دوستت شوهرمم گوشیش یکم هنگ میکنه با گوشی شوهرم بازی میکنه  ولی خیلی کم پیش میاد

خوب باید چیکار کنم

برو توقسمت نشست فعال اونجا میاد

خدایا شکرت که آرزوم رو برآورده کردی و من شدم مامان کوچولو یه فرشته 🥺🥰خدایاشکرت که یکی از قشنگ ترین فرشته هاتو دادی به من 🤲ازت میخوام به همه منتظرها از این فرشته های گل و زیبا بدی...الهی آمین⚘ تاریخی که فهمیدم تو قراره بیای پیشم ۱۴۰۱/۷/۹😍تاریخی که اومدی پیشم۱۴۰۲/۲/۳۰ تاریخ ۱۴۰۳/۳/۲۵آزمایش دادم ببینم یه فرشته دیگه دارم یانه🥺😂جوابو همینجا خدمت سروران نی نی سایت اعلام میکنم...دوستان.یاران و‌همراهان همیشگی عرضم به حضور شماکه جواب منفی بود😂😔