2777
2789
عنوان

ی نفر روبیکا و ایتا شوهرم رو هم کرده😔😔

| مشاهده متن کامل بحث + 570 بازدید | 45 پست
نمیدونم دوست صمیمیش ی وقتایی گوشیشو میگیره برا چند دیقه همین چند روز پیش با گوشی شوهر من رفته ب ی د ...

چرا حس میکنم داری خودتو توجیح میکنی؟؟؟

دوست شوهرت بچه س مگه خودش گوشی نداشته باشه با گوشی یکی دیگه اونم گوشی یه ادم متاهل به یکی دیگه پیام بده......

متاسفانه باید بگم اینا فقط بهونه های الکیه برا اروم کردنت بهت گفته میشه 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

اين دوست براى زندگى شما هم خطرناك هست باعث عادى شدن اينكار براى همسرتون هم ميشه

اره منم وقتی فهمیدم پیام داده ب دختره دیگه شناختمش قبل از این نمیدونستم چون همکارشه رفت امد خانوادگی نداریم ک بشناسم

نمیدونم دوست صمیمیش ی وقتایی گوشیشو میگیره برا چند دیقه همین چند روز پیش با گوشی شوهر من رفته ب ی د ...

مگه خودش گوشی نداره‌ که با گوشی شوهرت پیام داده

امضا ندارم اثر انگشت زدم
ن بابا شوهرم اهل خیانت نیس جراتشم نداره اینن کارو بکنه ولی من خودم حساسم خیلی چکش میکنم همین قضیه ا ...

شوهر منم همیشه آنلاین نشون میده ولی نیست ، این مشکل از برنامس، خودتو هلاک کردی واسه برنامه بیخود روبیکا و ... ، 

چون برنامه رو حذف کرده ولی کاربری رو حذف نکرده هنوزم آنلاین نشون میده ، این برنامه های بی سر و ته بهتر از این نمیشن

حالا به زور میخوای داستان بسازی 

اسی فکرکنم اخرین بازدیدروبیکای شوهرت روخودت درست میکنی 

ببین توگوشی خودتم نصبش کردی دیگه پس آخرین بازدیدمیشه اونی که خودت نگاه کردی یعنی وقتی آن لاینه که خودت آن لاینی متوجهی چی میگم؟؟!

شوهر منم همیشه آنلاین نشون میده ولی نیست ، این مشکل از برنامس، خودتو هلاک کردی واسه برنامه بیخود روب ...

دیگه چرا چرت و پرت میگی..‌ شاید کمی تاخیر تو آنلاین نشون دادن پیش بیاد اما نمیشه که طرف کلا حذف کرده باشه بعد، بعد یه هفته آنلاین بزنه... قطعا انلاینه

امضا ندارم اثر انگشت زدم
چرا حس میکنم داری خودتو توجیح میکنی؟؟؟دوست شوهرت بچه س مگه خودش گوشی نداشته باشه با گوشی یکی دیگه او ...

من کدخونه نیستم سه تا از دوستاش ددعوت کرده خونه برا شام  وقتی پیامارو دیدم برا شوهرم فرستادم ک اینا چیه گفت بخدا روحمم خبر نداره دوستم گفت گوشیت ی لحظه بده کار دارم منم دادمش و رفتم کباب ددرست کنم بعد نیم ساعت اومدم ببنظرت شما بودی چیکار میکردی یا چ عکس العملی نشون میدادی

اگر روبیکا هنوز رو گوشی خودت نصبه خب خودت وقتی نتت روشنه آنلاینی میره روی روبیکا

من اصلا روبیکاش نمیرم با گوشیی خاهرم نگاه میکنم ساعتی یبار انلاین میشه ی وقتایی ربع ساعت انلاینه ی وفتایی ۵ دیقه برا همین فکرم درگیره

اسی یه لحظه خودت روبذازجای شوهرت آش نخورده ودهن سوخته خیلی اذیت کننده است 

توآن لاین نباشی هی شوهرت شک کنه بهت تهمت بزنه گیربده 

دیگه ول کن این قضیه روبااپلیکیشن دیگه باهم درتماس باشین مثلا ایتایابله یاایمو وتلگرام