2777
2789
عنوان

مادرشوهرم منو مقصر کرد

154 بازدید | 9 پست

ببینید کامل بهتون میگم 

ما تقریبا دوسال و خرده ای هست ازدواج کردیم.

قریب به دوسال پیش مادرشوهرم زندگی کردم با برادرشوهرم و خواهرش که بیوه شده بود و با بچش بیشتر وقتا پیش ما بودن.

خونه اجاره کردیم و همه خرج و مخارج با خودمون بود.

من رو یه سری چیزا حساسم که رعایت نمیشد.

زندگی مشترک خیلی بهم سخت گذشت مادرشوهرم ادم وسواسی هست.

من دیگه نتونستم تحمل کنم چون دیگه خودم و شوهرم بخاطر شرایط زندگی مشترک داشت بینمون خراب میشد.

یه روز به دلیل یه دعوایی به شوهرم گفتم یا اینکه جدا میشیم یا اینکه من دیگه نمیتونم تحمل کنم و میرم خونه بابام.

قرار شد سر یک ماه شوهرم خونه اجاره کنه.که تقریبا خونه اجاره شد البته چند روز بعد یک ماه و خلاصه ما جدا شدیم البته با کلی دعوا که شوهرم و مادرش داشتند و مادرش میگفت از اول نقشه داشتی ک جدا بشی و تا جدا شدیم خیلی حرفا پیش اومد.

خلاصه شوهرم گفت برای ساختن زمینمون بریم خونه مادرش غذا درست کنیم چون نزدیکه،من مخالفت کردم چون میدونستم حساسه و...اما به هر دلیل شوهرم مجاب نشد تا اینکه رفتیم همونجا و شبها میومدیم خونه خودمون یه روز شوهرم دید مادرش شب دیروقت اجاق گاز رو تمیز میکنه دعوا کرد اگر میخوای خودت رو اذیت کنی ماهمونجا غذا درست کنیم بیاریم.

و دعوا کردن خلاصه دوباره دعوا کردن و بخاطر اینکه ظهر بود شوهرم گفت بریم خونه عموش ک توی کوچه مادرش هست نماز بخونیم و بریم که بزور بهمون غذا دادن و مادرش اومد و دید و گفت مگه خونه خودمون غذا نبود من گفتم خاله خودت و پسرت هستین ب من مربوط نیست ک یهو گفت هرچی تقصیر زیر سر توئه منم هیچی نگفتم و غذا هم نخوردم بزور بزرگایی ک اونجا بودن چند لقمه کوچیک برداشتم خودم 😔😔

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

شب یه کم غذا بپز فردا با خودت ببر هرجا میری بزار یخچالشون ، از وسایل و مواد غذایی اونا استفاده می‌کن ...

غذا بپزم ببرم بزارم یخچالشون؟؟چرا؟؟

نه اصلا خیلیم دست و دل بازه بدجور

خودمون وسیله میخریم برا پخت و پز اما از ظرفای اون استفاده میکنیم

غذا بپزم ببرم بزارم یخچالشون؟؟چرا؟؟نه اصلا خیلیم دست و دل بازه بدجورخودمون وسیله میخریم برا پخت و پز ...

برای اینکه گازش و وسایلش کثیف نشه ، فقط اونجا گرم کن بخورید ، اگه فاصله خونه خودتون خیلی زیاده، 

اگه خیلی نیست الکی منت نخرید برای خودتون برید خونه و برگردید

برای اینکه گازش و وسایلش کثیف نشه ، فقط اونجا گرم کن بخورید ، اگه فاصله خونه خودتون خیلی زیاده، اگه ...

آها.

اخه من گفتم همه اینارو 

شوهرم بیچاره گفت بخدا بعدا هزارتا حرف و حدیث در میارن میگن چرا پیش ما غذا درست نکردن و...

البته الان خونه خودم غذا درست میکنمفقط بگین رفتارم با اون باید چطور باشه

از این به بعد نهیب بزن  

ولش کن اونا هرکاری کنی همه چی رو گردن شما میندازن ، اشتباه از خودتون بوده که خواستین صمیمی باشین، رفت و آمد رو کم کنید احتراما بیشتر حفظ میشه ، هفته یکبار برید ولی با روی خوش و خنده برید، هرچی هم گفت بگید چشم مامان حق با شماست ،بعدم بیاید بیرون کار خودتونو بکنید ، راه حل خیلی چیزا زبون ریختن الکیه، که البته من خودم اصلا بلد نیستم