2777
2789
عنوان

عشقِ به شهاب حسینی خلم کرده😂

261 بازدید | 27 پست

من تازه دارم سریال شهرزاد رو میبینم

آخه چرا این بشر اینقدر خوووبه 😍😭

یه مصاحبه دیدم از مصطفی زمانی میگفت قرار بوده اون نقش قباد رو بازی کنه و شهاب نقش فرهاد

اما شهاب حسینی گفته من نقش تو مایه های فرهاد زیاد بازی کردم قباد رو میخوام و دادنش به اون

مطمئنم اگر شهاب حسینی فرهاد می شد همه طرفشو میگرفتن😂 آخه مصطفی زمانی خیلی سوسول و ظریف و حساسه، اصلا حس مرد بودن به آدم نمیده

شهاب ذاتا خیلی جذاب و کاریزماتیکه

اکت های صورتش و مدل رفتار و صحبت و بازی و همه چییییش واقعا دلرباست

تو هر فیلمی بازی کرده درخشیده

ای خوداااا من شهابو میخوام 🤣🤣🤣

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

کلا قباد خیلی گناه داشت

اگر قباد مصطفی زمانی بود کلی فحشش میدادم که ای هرزه بی شرف چرا زن دوم گرفتی چرا اینقدر مست و پاتیلی چرا بی عرضه ای

ولی چون شهاب حسینیه قربونشم میرم 🤣

کلا من از مردی که سیگار بکشه اصلا خوشم نمیاد

ولی تو این فیلم برعکس

فرهاد نمیکشه ازش بدم میاد

قباد میکشه عاشقشم🤣🤣

امیدوارم شوهرت مثلش باشه

نه شوهرم طفلی رفتارای آرومی داره

یه تاپیک میخوندم در مورد همین سریال

نوشته بودن زندگی با فردی مثل فرهاد تو واقعیت خیلی امن تر و مطمئن تره و زندگی با فردی مثل قباد پر از تنش و حال بده

دیدم آره شوهرم واقعا مثل فرهاد😂😭😂