2777
2789
عنوان

پریود نشدممممم توروخدا بیایددددددددخیای وقته پریود نشدم

| مشاهده متن کامل بحث + 475 بازدید | 36 پست
دقیقا منم با همون پیج الان پریودام سر ساعتهشما اقدام ب بارداریم کردی؟ من اقدامم باردار نمیشم 😕

هنوز تازه می‌خواییم اقدام کنیم . ویتامین هاییم که گفتم شمام بخورید خیلی عالیه واسه فولیکول و تخمک و ذخیره و همه چی... اینم از یه دکتر فوق تخصص یاد گرفتم خیلیا نتیجه دیدن ازش

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

هنوز تازه می‌خواییم اقدام کنیم . ویتامین هاییم که گفتم شمام بخورید خیلی عالیه واسه فولیکول و تخمک و ...

اره دارم میخورم همرو

فقط شما لکه بینی نداری قبل و بعد پریود؟ من قبل پریود ۳ روز لکه بینی دارم میگن زمان میبره تا با اصلاح سبک درست شه

اره دارم میخورم همروفقط شما لکه بینی نداری قبل و بعد پریود؟ من قبل پریود ۳ روز لکه بینی دارم میگن زم ...

من اصلا کلا پری نمی‌شدم... گرمیجات زیاد میخوری؟ اگه گرمیجات زیاد بخوری لکه بینی اتفاق میفته.

بدن به بدن فرق داره باید حوصله کنیم ... متاسفانه زمانبره برای یکی ۲_۳ ماهه همه چی اوکی میشه برای یکی حتی بیشتر از یکسال