2777
2789
عنوان

پریود نشدممممم توروخدا بیایددددددددخیای وقته پریود نشدم

| مشاهده متن کامل بحث + 475 بازدید | 36 پست

اول تقوم من رو نصب کن. 

بعد برو پیش دکتر تا فاکتورای تنبلی تخمدان رو برات بررسی کنه.  و دارو بده. اگه چاقی وزن کم کن

فست فود و شیرینی رو حذف کن. نون و برنج کم کن

فقط 21 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

عزیزم من خیلی بدتر از بودم.... اصلاح سبک زندگی دکتر تاجیک رو‌ شروع کن ( همینجا تاپیکش سرچ کنی میاد... یا برید پیج خودشون همه چیو رایگان گذاشتن خیلیا نتیجه گرفتن از جمله خودم )

و اینکه حتما ویتامین سی اولترا ، کروم اولترا ، منیزیم اولترا و لیکوپن اولترا استفاده کن همه مشکلات حل میشه ... فقط حتتتتما همین برندهایی که میگمو بخر... البته متاسفانه چون تحریمه خیلی سخت پیدا میشه

اگرم‌نمیخوای امپول بزنی پیاده روی سریع طناب زدن و دمنوش دارچین زنجبیل زعفرون مرتب بخور

من پریود میشم همیشه کل عمرم فقط ۵ ۶ سال پیش ی ماه پریود نسدم وگرنه همیشه میشم هر ماه 

چی هس؟؟ خطرناکه من اصلا یادم نمیاد کی پریود شدم دفعه قبلی :/ ولی حس میکنم خیلی گزشته از اون موقع

خطر ناک بله هست

چون اگه سر سری بگیری نازایی میاره بعد ها

و پریودای نامنظم،رشد موهای زیاد و مردونه و کلا اینچیزا

بله خطرناکه و عوارضش بده🤦🏻‍♀️

عزیزم من خیلی بدتر از بودم.... اصلاح سبک زندگی دکتر تاجیک رو‌ شروع کن ( همینجا تاپیکش سرچ کنی میاد.. ...

دقیقا منم با همون پیج الان پریودام سر ساعته

شما اقدام ب بارداریم کردی؟ من اقدامم باردار نمیشم 😕

2810