مریمmaryami مدیر عضویت: 1400/09/22 تعداد پست: 938 عنوان غريبی کردن بچه ها تا چند وقت ادامه داره | مشاهده متن کامل بحث + 99 بازدید | 19 پست بچه ها دخترم یکساله شده ولی خیلی غریبی میکنه نمیدونم چکارش کنم بردمش برای عکاسی ، عکاسها رو دید زد زیر گریه اصن نتونستیم حتی یه دونه عکس بگیریمبیرون زیاد میبرمش ،نمیدونم باید چیکار کنم؟ 1403/07/04 | 14:56 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
دیانااجووووووون عضویت: 1403/04/18 تعداد پست: 939 وای خدا یعنی امکان داره تا دوسالگی طول بکشه🥺🥺🥺🥹🥹🥹🥹 بله البته ک هر بچه ای یک جوره همه بچه ها با هم قابل قیاس نیستن
مریمmaryami مدیر استارتر عضویت: 1400/09/22 تعداد پست: 938 من مطمعنم اطرافیان دارن بهت فشار میارن و روی افکارت تاثیر گذاشتنوگرنه همه بچه ها اولش وابسته هستندخت ... اره خیلی مادرشوهرم میگه آدم ندیده ست ، همه میگن ببرش بیرون بزار آدم ببینه ، والا میبرمش ولی باز آدم جدید میبینه گریه میکنه
مادرشوهر1 عضویت: 1401/12/16 تعداد پست: 4777 انقدر دوست داشتم برای تولدش بتونم ببرمش آتلیه متاسفانه فقط هزینه کنسلیش موند روی دستمون ، چون اصلا ن ... خودت بنداز خونه وقتی سرحاله من پسرم خونه انداختم دو تا هم دادن فتوشاپ کردن براش کاربر ۹۵ هستم
مریمmaryami مدیر استارتر عضویت: 1400/09/22 تعداد پست: 938 بله خواهرم گرفت پسرشم همکاری کردهمسایه مونم گرفت موفق شد دست راستشون بخوره سر ماایشالا منم بتونم دخترمو زود از پوشک بگیرم
مریمmaryami مدیر استارتر عضویت: 1400/09/22 تعداد پست: 938 خودت بنداز خونه وقتی سرحاله من پسرم خونه انداختم دو تا هم دادن فتوشاپ کردن براش بله همینکار رو میکنم ، چه میشه کرد دیگه باید ساختایشالا بزرگ میشه خانوم میشه دیگه این روزاش از یادمون میره😁