دوستپسرت خسیس باشه میشناسیش تموم میکنی باهاش ازدواج نمیکنی که عاقبت این بشه واضحات نیاز به توضیح دار ...
ببین خیلی از دخترا فقط مبخوان شوهر کنن اصلا مهم نیست بقیه مسائل فقططططط شوهر که مردم بگن فلانی نترشیده شوهر کرده گرفتنش بعد که ازدواج کردن تازه مبان طرف و بشناسن میگن ما بدبخت شدیم خدا خواست ما بدبخت بشیم قسمت این بوده سرنوشت ما رو اینجوری نوشتن همون دوست پسر هم همینه وابسته میشن بدتر دیگه شمرم باشه میخوان زنش بشن
تا با تو خندیدم خود را خدا دیدی از نسل خاکی ها خودت را جدا دیدی
دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳
از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباسهای خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!
تو برای اون خانوم عاقل توضیح بده خسیس بودن به سنتی و و این چیزا ربطی نداره 😂
ن بابا اخه تو دوران دوستی و اشنایی که خرجی به اون صورت پیش نمیاد که ادم بفهمه خسیس هست یا ن ، خیلی از پسرا قبل ازدواج خودشونو لارج نشون میدن بعدش کلا عوض میشن میگن این کف دست من مو داره بیا بکن
🌈به هرچی فکر کنی همون اتفاق میوفته پس وقتی فکرت دست خودته به چیزای خوب فکر کن🌈
عزیزم دوست پسر احمق نیست بیاد برای دختر مردم خرج کنه ک بفهمی خسیسه یا ن ک بخوای کات کنی یا ن ! میبین ...
هیچکدوم نمیگن این بعضی دخترها هستن که خرن ارزش خودشونو نمیفهمن میرن به پسره میگن جایی رفتیم من باید دنگ خودمو بدم مثلا فکر میکنه ارزشش اینجوری میره بالا نمیفهمه داره خودشو برعکس میاره پایین
تا با تو خندیدم خود را خدا دیدی از نسل خاکی ها خودت را جدا دیدی
من فقط اونایی که گیر دادن میگن نمیخاد خودت میوه بخری رو درک نمیکنم ،،، بابا این فقط یه مثاله،،،، درضمن شاید رفتی بیرون یه میوه دیدی نوبر دلت خواست نباید اجازه داشته باشی بخری؟؟ این بیچاره داره از عمق درد و رنجش میگن بعد میگن خب میوه نخر چی میشه