2777
2789
عنوان

ظرفای ناهار شستم پای سینک اشک ریختم اومدم تو اناق دارم گریه میکنم

| مشاهده متن کامل بحث + 9283 بازدید | 172 پست
عزیزم دوست پسر احمق نیست بیاد برای دختر مردم خرج کنه ک بفهمی خسیسه یا ن ک بخوای کات کنی یا ن ! میبین ...

کدوم پسری دنگ میگیره مگر واقعا گشنه گدا باشه 

شما کجا زندگی میکنید ؟تو عمرم دنگی ندادم تو دیتایی که رفتم 😐

دوستپسرت خسیس باشه میشناسیش تموم میکنی باهاش ازدواج نمیکنی که عاقبت این بشه واضحات نیاز به توضیح دار ...

ببین خیلی از دخترا فقط مبخوان شوهر کنن اصلا مهم نیست بقیه مسائل فقططططط شوهر که مردم بگن فلانی نترشیده شوهر کرده گرفتنش بعد که ازدواج کردن تازه مبان طرف و بشناسن میگن ما بدبخت شدیم خدا خواست ما بدبخت بشیم قسمت این بوده سرنوشت ما رو اینجوری نوشتن همون دوست پسر هم همینه وابسته میشن بدتر دیگه شمرم باشه میخوان زنش بشن

تا با تو خندیدم خود را خدا دیدی از نسل خاکی ها خودت را جدا دیدی

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سنتی مدرن هیچ کدوم! ببین ما از نظر خیلیا مذهبی هستیم خودم ادعایی ندارم البته الان خواهرزادم خواستگار ...

همین دیگه بعضیا عملا ننه شون براشون زن میگیره 

Enfj.ملی گرا.حامی محیط زیست،حیات وحش و حقوق بشر🌱🐋                                                                      
تو برای اون خانوم عاقل توضیح بده خسیس بودن به سنتی و و این چیزا ربطی نداره 😂

ن بابا اخه تو دوران دوستی و اشنایی که خرجی به اون صورت پیش نمیاد که ادم بفهمه خسیس هست یا ن ، خیلی از پسرا قبل ازدواج خودشونو لارج نشون میدن بعدش کلا عوض میشن میگن این کف دست من مو داره بیا بکن

🌈به هرچی فکر کنی همون اتفاق میوفته پس وقتی فکرت دست خودته به چیزای خوب فکر کن🌈
عزیزم دوست پسر احمق نیست بیاد برای دختر مردم خرج کنه ک بفهمی خسیسه یا ن ک بخوای کات کنی یا ن ! میبین ...

عزیزم ببخشید میگم ولی اگه دوست پسرتو اینجوریه بریزش دور داره بازیت میده 

Enfj.ملی گرا.حامی محیط زیست،حیات وحش و حقوق بشر🌱🐋                                                                      

هیچکدوم نمیگن این بعضی دخترها هستن که خرن ارزش خودشونو نمیفهمن میرن به پسره میگن جایی رفتیم من باید دنگ خودمو بدم مثلا فکر میکنه ارزشش اینجوری میره بالا نمیفهمه داره خودشو برعکس میاره پایین

تا با تو خندیدم خود را خدا دیدی از نسل خاکی ها خودت را جدا دیدی
ببین خیلی از دخترا فقط مبخوان شوهر کنن اصلا مهم نیست بقیه مسائل فقططططط شوهر که مردم بگن فلانی نترشی ...

اره دقیقا عجله تو ازدواج بدترین چیزه 

بعضا چه دوستی چه خواستگاری فرقی نداره اینقدر عجله میکنن از هول حلیم میفتن تو دیگ 

استارتر کجا رفتی؟

ﻭ ﺑﻪ ﺳﺒﺐ ﺩﺭﻭﻏﻲ ﻛﻪ ﺯﺑﺎﻧﺘﺎﻥ ﮔﻮﻳﺎﻱ ﺑﻪ ﺁﻥ ﺍﺳﺖ ، ﻧﮕﻮﻳﻴﺪ : ﺍﻳﻦ ﺣﻠﺎﻝ ﺍﺳﺖ ﻭ ﺍﻳﻦ ﺣﺮﺍم ، ﺗﺎ ﺑﻪ ﺩﺭﻭﻍ ﺑﻪ ﺧﺪﺍ ﺍﻓﺘﺮﺍ ﺑﺰﻧﻴﺪ [ ﻛﻪ ﺍﻳﻦ ﺣﻠﺎﻝ ﻭ ﺣﺮﺍم ﺣﻜﻢ ﺧﺪﺍﺳﺖ ] ; ﻣﺴﻠﻤﺎً ﻛﺴﺎﻧﻲ ﻛﻪ ﺑﻪ ﺧﺪﺍ ﺩﺭﻭﻍ ﻣﻰ  ﺑﻨﺪﻧﺪ ، ﺭﺳﺘﮕﺎﺭ ﻧﺨﻮﺍﻫﻨﺪ ﺷﺪ .(١١٦نحل)
کدوم پسری دنگ میگیره مگر واقعا گشنه گدا باشه شما کجا زندگی میکنید ؟تو عمرم دنگی ندادم تو دیتایی که ر ...

الان همه جای ایران پسرا میگن وقتی خود دخترا برابری میخوان پس باید خرج همه چیز نصف بشه

اتفاقا پسرای مدرن و پولدار شهری خیلی ب این موضوع عقیده دارن تا پسرای روستا و سنتی و قدیمی

اخی فکر میکنه همه مثل خودش کمبود دارن تو برو سنتی ازدواج کن چرا سوختی حالا

چته عزیزم مشکلت چیه همه رو گرفتی به باد ناسزا

مگه میدون جنگه؟

چادرت را بتکان روزی ما را بفرست/ای که روزی دوعالم همه از چادر توست 🙏ای وای مادرم🖤😭

من فقط اونایی که گیر دادن میگن نمیخاد خودت میوه بخری رو درک نمیکنم ،،، بابا این فقط یه مثاله،،،، درضمن شاید رفتی بیرون یه میوه دیدی نوبر دلت خواست نباید اجازه داشته باشی بخری؟؟ این بیچاره داره از عمق درد و رنجش میگن بعد میگن خب میوه نخر چی میشه