2777
2789
عنوان

ظرفای ناهار شستم پای سینک اشک ریختم اومدم تو اناق دارم گریه میکنم

| مشاهده متن کامل بحث + 9283 بازدید | 172 پست

سلام عزیزم سه تا نکته خواهرانه دارم: لطفا با دقت عمل کن.

اول اینکه گریه کردن هم یه مرحله از زندگیه، سعی کن از این مرحله عبور کنی و دیگه گریه نکنی و خودت رو قوی کنی. نه ظلم کن و نه بذار کسی بهت ظلم کنه. لاتظلِمون و لاتظلَمون. آیه ی قرآنه.🌹

دوم اینکه برای شوهرت دعا کن که باعث شده تو رشد کنی.🌹

سوم اینکه برخلاف تصور عمومی،جنس زن از مرد قوی تره.‌ تو میتونی با تدبیر ظریف زنانه ات،شوهرت رو تو دستت بچرخونی ولی یه سری ها هم هستند که بی تدبیری میکنند.🌹

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

چه شکنجه ای عزیزم سوال کردم میخواستم بدونم قبلا متوجه رفتارش شدی یا نه

میدیدم خسیسه اما دیدی چشم و گوشت ی زمانی بستس نمیبینی اما خیلییییی بدتر شده قبل ازدواج اصلا اینجوری نبود یا نشون نمیداد خیلی

میدیدم خسیسه اما دیدی چشم و گوشت ی زمانی بستس نمیبینی اما خیلییییی بدتر شده قبل ازدواج اصلا اینجوری ...

چجوری آشنا شدید باهم ؟ 

اگه مشاوره برید میتونید اخلاق شو کمی بهتر کنید 

به امید روزهای بهتر 🕊️🕊️🕊️ 

خدا به دادت برس

خیلی سخته با مرد خسیس زندگی کردن

خدایاهیچوقت دخترخاله نامردموونامزدمونمیبخشم،نامردی خیلی سخته😔کاش میمردم یاباغریبه ازدواج میکرد😔من برج۸نامزدم اومد خواستگاری وبرام انگشتراوردن ونشون شدیم وقراربود7.7عقدکنیم هروقت میرفتم بیرون تنهانمیرفتم یکباردخترخالموبردم برج۱ اونجاعاشق نامزدم شد ومخ شو زد خردادماه همش بحث میکردباهام ونامزدم۹خردادبامن بحث بدی کردوقهرکرد۱۷خردادبهش پیام دادم ازدلش دربیارم ۲تاخطش خاموش بودمثل دیونه هاشده بودم میرفتم محل کارش ببینمش هعی دنیا💔🖤تاشهریورماه پیداش شدگفت بیاببینمت انگار دنیاروبهم دادن کاش نمیرفتم بهم گفت عاشق دخترخالمه ومیخوادتش و۲۷شهریور عقدش کرد😔😔دلم شکسته نمی بخشمشون😭😭🖤💔💔💔❤️‍🩹برام دعاکنیدحالم خوب بشه❤️‍🩹💔واسه داداش گلمم دعاکنیداون عاشق دخترخاله اخریم بود(خواهرهمین نامرد) که بااینکاری که خواهرش کرد متاسفانه عقدداداشموودخترخالم بهم خورد حال داداشم خیلی بده...

چرا خرید خونه کنی؟ مگه نوکری؟ من ده ساله ازدواج کردم یک گرم زردچوبه نخریدم 

اگر در مسائل بارداری و مادری و کودکان نظر میدم چون تجربه سه بارداری و فرزند داری دارم ، شما هم اگر تجربه ندارید بهتره مامانارو نگران نکنید الکی 
میدیدم خسیسه اما دیدی چشم و گوشت ی زمانی بستس نمیبینی اما خیلییییی بدتر شده قبل ازدواج اصلا اینجوری ...

قبل ازدواج چه نشونه هایی داشت ؟

فاطمه هستم🐾دختر اردیبهشتی 🌈🌼عاشق  یادگرفتن و بهتر شدن 🦋🕊ما یادمیگیریم تا زندگی بهتری داشته باشیم 🌸🌿 از قول مولانای جان :بیرون ز تو نیست هر چه در عالم هست ،در خود بطلب هرآنچه خواهی که تویی ✨️🤍آخرِ صبر، سبزه ...🌿🌱 محکم باش؛پشت آرزوهات خدا وایساده👩🏻‍🌾🌻شیفته ی چیزهای ساده💕🍭🎀

ببین اون بدبخت ک از خونه بابا فراریه و شوهرشم خوب نیس چی بگه.

بازم خداروشکر کن. میدونم سخته شرایطتت. یا باید تحمل کنی تو رنج بمونی یا درستش کن هر جور ک خودت میدونی. این ک بخوای هم درستش کنی توام با رنج هست ولی بعدش خوبه

اگ جوابتو ندادم یعنی لیاقتِ جوابم رو نداشتی!