2777
2789
عنوان

خواب نوزاد

54 بازدید | 9 پست

سلام خانوما 

نوزادم حدودا ۲۰ روزشه خوابش زیاد عمیق نمیشه و خیلی طول میکشه تا بخوابه 

البته نفخ و دل دردم داشت که الان خودم خیلی دارم رعایت میکنم رژیممو و دکتر هم قطره های کامی کالم و میلکازیم داده 

به نظرتون چیکار کنم خسته شدم بسکه بغلش کردم و تکونش دادم 😭

راهی نیست تحمل کن تا ۴۰ روز بهتر میشه بچه منم همین بود تازه از شکم مادر اومده بیزون هنوز معده ایناش جا نیفتاده بهتر میشه تا ۴۰ روز خوب کامل نه ها نههه بهتر و از اون به بعد کم کم میره سمت خوب شدن نی نی من دو هفته مونده بره سه ماه خیلی بهتر شده

تا با تو خندیدم خود را خدا دیدی از نسل خاکی ها خودت را جدا دیدی

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

اروغشو مدام بگیر 

شکمشو چرب کن با روغن بدنش

مراعات غذایی کن 

خوب میشه یه زمانه یاید بگذره

بعضی بچها تو ماشین برگردونی هم خوابشون میبره کم‌میشه اینو دکتر بهم گفت

می‌گفت گاهی ببرید دور بزنید با تکونای ماشین آروم میشه

راهی نیست تحمل کن تا ۴۰ روز بهتر میشه بچه منم همین بود تازه از شکم مادر اومده بیزون هنوز معده ایناش ...

وای خیلی سخته، از الان دیگه کمرم داره میترکه 

به محض اینکه زمین میذارنش هم گریه میکنه 

اروغشو مدام بگیر شکمشو چرب کن با روغن بدنشمراعات غذایی کن خوب میشه یه زمانه یاید بگذرهبعضی بچها تو م ...

آره دقیقا تا میبریمش بیرون میخوابه 

روزا فقط دعا دعا میکنم شوهرم از سر کار بیاد یکم نگهش داره 

وای خیلی سخته، از الان دیگه کمرم داره میترکه به محض اینکه زمین میذارنش هم گریه میکنه

میدونم خودم تو همین سختی ام سه ماه بی خوابی دارم دیوانه کننده ست فقط دعا میکنم زود بگذره این روزا من که دیگه هرگز اسم بچه نمیارم 

تا با تو خندیدم خود را خدا دیدی از نسل خاکی ها خودت را جدا دیدی
آره دقیقا تا میبریمش بیرون میخوابه روزا فقط دعا دعا میکنم شوهرم از سر کار بیاد یکم نگهش داره

شب ببرش که راحت تر بخابه خودتم استراحت کنی

دیگه تایم گریه کردنشو میدونی و تایم خوابشو همون موقع استراحت کن واقعا بچه ای که دل درد داره سخته برا مادر

اگه تو این چندماه به خودت نرسی بدنت داغون میشه اگه گهواره هم داره امتحان کن ببین چطوری میشه