2777
2789

آقا من بعد ازدواجم سراغ دوستامو میگرفتم ولی اونا انگاری دور شدن و خبری زیاد نمی‌گرفتند

حالا یکی از دوستام بهش پیام دادم که آره نیستی و فلان و اینا اونم گفته چیکار به دوستات داری برو بچسب به شوهرت 

خب چه ربطی داره آدم نیاز داره با دوستاش هم وقت بگذرونه

به نظرتون چی بگم بهش 

خودم میخوام ازش خداحافظی کنم و بگم آره راست میگی باید با بعضی از دوستا که فاصله میگبرن دور بشی مثل خودشون 

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

شاید شما خودت ی زمان فاصله گرفتی ازشون 

اخه بعضیا ک ازدواج میکنن اون اوایل درگیر زندگی ک میشن کلا دوست و رفیق رو یادشون میره 

بعد ک حوصلشون سر رفت تازه یاده رفیق بدبخت میفتن 

میشه برا قبولیم دعا کنید❤️🙏

دقیقا همین جوابو بده

یا از حسادته، یا اول شما سرد شدی ک اونام اینجوری شدن

من مجرد بودم یکی از دوستام ازدواج کرد دیگه اصلا رفت که رفت.. کلا رفت دنبال نامزدبازی اصلا دیگ یه حال هم نپرسید از من، بعد ک شوهرش براش عادی شد یاد دوستاش افتاد اومد گف بریم بیرون و اینا .. دیگه از اون به بعد من ادم حسابش نکردم

شاید شما خودت ی زمان فاصله گرفتی ازشون اخه بعضیا ک ازدواج میکنن اون اوایل درگیر زندگی ک میشن کلا دوس ...

دقیقا این اتفاق برا من افتاد

دیگ هرچی برگشت پیام داد و گف بیا بریم بیرون دیگه ادم حسابش نکردم

شاید شما خودت ی زمان فاصله گرفتی ازشون اخه بعضیا ک ازدواج میکنن اون اوایل درگیر زندگی ک میشن کلا دوس ...

من که دوستم روز ازدواجش برای مراسم منو دعوت نکرد بعد می‌گفت چرا پیام نمی دی منم بهش گفتم چرا نگفتی من که نمی‌اومد ولی برات آرزوی خوشبختی میکردم و دیگه قطع ارتباط کردیم...

نه اصلا همون اول هم سراغ شون میگرفتم کلا خودمو دور نکردم

واقعا چ خوب پس اگ اینجوریه ک نظری ندارم بهشون بگو رفاقت جدا ازدواج و شوهر جدا چ ربطی دارن بهم دیگ؟ 

ولی اگ شما تمایل ب ادامه دادن ندارید منم اصراری ندارم

چون دوستای خودم ک اینطور بودن تا ی ادم جدید یا ی سرگرمی جدید پیدا کنن دیگ منو یادشون میره خیلی راحت 

دقیقا این اتفاق برا من افتاددیگ هرچی برگشت پیام داد و گف بیا بریم بیرون دیگه ادم حسابش نکردم

اره میدونم بعضیا فک میکنن ماها رزرویم براشون همیشه هستیم اینا برن سراغ عشق و حال بعد ک حوصلشون سر رف بیان 

خوب کاری کردی افرین 

خب چون متاهل شدی شاید فکر کنن فازت به اونا نمیخوره

تفریحاتتو شاید دوست داشته لاسی متاهلی بری و شوهرتو بیاری ولی اونا نخوان اینجوری باشه

ولی اسی بهتر

بابا منم خیلی رفیق باز بود قبل ازدواج ولی بعدش همرو کنار گذاشت بعضیا که کنار نذاشتن یه سری مسائل پیش اومد که مطمئن شد خوب کاری کرد

نه اینو مطمعنم که رفتار بدی نداشتم

من کلا رفیقام هرکدوم حتی نامزدم ک کردن یجوری شد رفتارشون.

ولی شما اگ دوستات الکی فاصله گرفتن لابد یا از حسادتشونه یا واقعا دوستت نبودن

من که دوستم روز ازدواجش برای مراسم منو دعوت نکرد بعد می‌گفت چرا پیام نمی دی منم بهش گفتم چرا نگفتی م ...

کار خوبی کردی ادم واقعا ناراحت میشه من خودم خیلی حس بدی میگیرم یکی این کارو کنه حس میکنم وقتم تلف شده با اون شخص