2777
2789

خودشون قیافه ندارن بوی عرقشون میاد و بوی دهنشون

موهاشونم حتی شونه نمیکنن بعد میان راجع به قیافه من نظر میدن با اینکه خودشون قیافشون افتضااااااحه

نمیدونم چرا شاید بخاطر اینه که کلا ازم خوششون نمیاد اما اعتماد بنفسمو از دست دادم و حوصله مدرسه رو ندارم

دوست دارم زودتر تابستون بشه و از شرشون خلاص شم

خییییلییییی بی فرهنگن خیییییییلیییییییییی

بنظرتون چیکار کنم؟

تو روشون وایسا یا محل نده 

عاشقترین زن 💚🌈 کیان مامانش  💋😍شاید ۳.۴ سال پیش هیچوقت فکر نمیکردم بخاطر اینکه کوچولوم تو بغلم آروغ بزنه     اشک شوق بریزم و بگم منت خدای را عزوجل که طاعتش موجب قربت است و به شکر اندرش مزید نعمت هر نفسی که فرو میرود ممد حیات است چون برمی اید .....😍   میشه صه صلوات مهمونم کنید مشکلم حل شه مهربونا؟😍

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

2803

بهشون رو دادی خب

زرافه ی بابا هستم.یک عدد وطن پرست..بحث کردن رو زیادی دوست دارم و کم نمیارم..برنامه نویسم و رابطم با کامپیوتر خیلی خوبه می تونم راهنماییتون کنم..دلتون خواست برا منم صلوات بفرستید و بگید تا منم دعاتون کنم.

بااجازه اسی🫀

بچه ها من  کیف فانتزی دست دوز چرمی میدوزم با قیمت عالی 😍 آدرس روبیکا و پیجمو میزارم خوشال میشم سر بزنید 🫂

عکس کارا تو تاپیکام هست ازاینجا هم کلی مشتری دارم😍

پیجم @maede._.leather

روبیکا https://rubika.ir/gildacharm1375

دبیرستان ک بودم یه دختر خوشگلی تو کلاسمون بود همه باهاش لج بودن و مسخره اش میکردن میگفتن از سفیدی زیاد شبیه سرطانی ها هستی!

یاد اون افتادم🥲

از دورنگی هایِ مردم خَسته ام ، حَق با تو بود ؛ باده پنهان دَر قبا دارند و قران دَر بغل...
2804
2805
2801