2777
2789
وای دقیقا الان میپرن بهم ولی من کلاس چهارم بودم ی دختر کلاس اولی بود هروز خدا گریه زاری یبارم فرار ...

چقد وسط این کلافگی با این دوتا کامنت خندیدم😂

وسوسه ام میکنید بزنمش😂😂

اوف کلا سخته هم شرایط شما هم من همون گریه هاش کلافه ام کرده انقد مظلومه دلم براش کباب میشه ولی خب نم ...

خوشبحالت به خدا پسره من ظالم مظلومه یعنی جوری اذیت میکنه که دیوونه میشی بعد که گند زد به هدفش رسید مظلوم میشه کلاس ورزشی گذاشتمش انقد مربی زو اذیت کرد و کلاس رو به هم ریخت که زنگ زدن گفتن بیاید پولتونو پس بگیرید خیالش که راحت شد کلی مظلوم شد الان میترسم پیش رو هم همین کارو بکنه کلا خیلی سیاست داره سیاسته تفرقه بندازو حکومت کن داره اصلا گریه نمیکنم برنامه ریزی میکنه 

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

خوشبحالت به خدا پسره من ظالم مظلومه یعنی جوری اذیت میکنه که دیوونه میشی بعد که گند زد به هدفش رسید م ...

ای وای خاک توسرم. توخونه بعد این کاراش نذار کاری‌کنه

اقتدار بایذ از شما‌باشه. مثلا یک ساعت بشونش رومبل‌بازی با دوچرخه گوشی‌تی‌وی ممنوع‌ تا دوروز و...

parasoo1989@
چون رفته ی توی محیط جدیدوبزرگتروبابچه های بیشتریکم سختش شده پسرمن گریه نمیکنه ولی معلومه یکم عصبیه

پسر منم میگه بچه ها شلوغ میکنن منم بهش میگم خب تعداد بیشتره دیگه صدا هم بیشتره خیلی باهاش صحبت میکنم ولی خب..

ای وای خاک توسرم. توخونه بعد این کاراش نذار کاری‌کنه اقتدار بایذ از شما‌باشه. مثلا یک ساعت بشونش روم ...

اره جریمه ش میکنم برا همین کاراشم جریمه شده ولی مگه چجوری میشه دیگه جریمه کرد! یه جا نشستن خیلی براش جریمه بزرگی نیس ماشیناشو جریمه میکنم برمیدارم کتاب ولی وقتی کاره خودشو کرده چه فایده الان داره میره پیش مجبورم هیچ پارکی و شهربازی نرم تا هوایی نشه دوباره نخواد نره سره کلاس خودم حوصلم سر رفته 

گاهی کاره خودشو میکنه بعد میاد ماشینشو میاره میگه بیا بردار یا میگم نمیبرمت پارک ناراحت میشه ولی تحمل میکنه ولی از چیزی که میخواد کوتاه نمیاد مطمئنم اگر خودش بخواد مدرسه بره عمرا اگر حتی یه روز غیبت کنه معلمه مهدی میگفت غیرقابل نفوذه قلق هاش خیلی سخته 

به معلم بگو ازش کار بخواد مثلا تخته پاک کردن ازش بخواد بهش ماژیک بده نماینده شدن کلاس نوبتی بشه بین ...

متاسفانه معلمی هم براشون انتخاب کردن ک از زمان بازنشستگیش گذشته و مثل معلمای جوون اون انرژی رو نداره...

داداش منم همین بود ، مادرم مجبور بود توی کلاس بشینه، بعد دیگه گفتن ولش کن سال بعد بره. آخرشم با یه م ...

دوتا دوست صمیمی داره پیش هم میشینن ولی کلا دلش نمی‌خواد من بیام خونه

خوشبحالت به خدا پسره من ظالم مظلومه یعنی جوری اذیت میکنه که دیوونه میشی بعد که گند زد به هدفش رسید م ...

بخدا اصلا غصه اینو نخور خیلی خوبه ک پسرت می‌تونه از حق خودش دفاع کنه

متاسفانه معلمی هم براشون انتخاب کردن ک از زمان بازنشستگیش گذشته و مثل معلمای جوون اون انرژی رو نداره ...

برعکس به نظرم معلمای مسن صبورتر و با حوصله تر و مقتدرتر هستن و بیشتر بلدن چکار کنن معلمای جوون فقط شادن الکی با یه شیطونت بچه به هم میریزن

برعکس به نظرم معلمای مسن صبورتر و با حوصله تر و مقتدرتر هستن و بیشتر بلدن چکار کنن معلمای جوون فقط ش ...

نمی‌دونم من حس میکنم معلمای جوون پر انرژی تر هستن و بچه هارو سرگرم میکنن ن صرفا فقط برن سراغ تمرین و درس

استارتر اون دیونه منو شما رو ی کاربری می دونه قسم خدا رو هم می خوره نی نی یارو صدا بزنم ای پی چک کن ...

آره عزیزم دیدم کلی هم برا من گزارش زد دیوانه😂

منم خواستم بگم نی نی یار آی پی چک کنه ولی دیدم ارزششو نداره 

اگه شما اینطوری صلاح میدونید من مشکلی ندارم 

2810