2777
2789
عنوان

پر مویی نوزاد

190 بازدید | 23 پست

دوستان دخترم الان 3ماهشه خیلی پرمو و سبزه هست

ابروهاش ب طرز وحشتناکی پیوندی،

تا الان خیلیا وقتی بغلش میکنن میگن سیبیلاشو یا ابروهاشو،،،خیلی ناراحتم از این موضوع میترسم تو اعتماد بنفسش تاثیر بزاره،راه حلی سراغ دارین؟؟

پسرم فوق العاده کم مو و بور ولی این طفل معصومم اینجوری...میترسم همین پسرم خیلی اذیت کنه دخترم رو تو این مورد😔😔

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

می‌ریزه همشون دختر من حتی روی بازو ها و گوشش هم مو داشت الان یه سالشه هیچی نیست رو بدنش

اینم علاوه بر روی گوش پشت گوشش هم داره

فکر نکنم بریزه چون یه سریاش ریخت اگه میخواست بریزه با همونا میریخت

خودشون احتمالا بریزن با روغن نارگیل ماساژ بده بدنشو

تاثیر داره روغن نارگیل؟؟؟

من شنیدم روغن رازیانه و روغن مورچه خوبه ولی راسیتش ترسیدم روغن مورچه بزنم

نگران نباش بابا منم نوزاد بودم پر مو بودم الان صورتم مو نداره زیاد

فقط 24 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

کانال دلنوشته هام و داستانم elaheye_mashgh تلگرام . گاهی میخوای بشه و نمیشه... گاهی نمیخوای بشه و میشه، کنار اومدن با جفتش سخته ولی ذات دنیا همینه 

روغن مورچه عالیه 

خداروشکر سالم و سلامته بچت

مُحاق:حالت ماه🌘در سه شب آخر ماه/                راحت زندگی کن؛طوری سکوت کن که انگار چیزی نمیفهمی؛نادیده بگیر انگار چیزی ندیده ای و آرام دور شو انگار چیزی نمیدانی.

نه عزیزم به مرور می‌ریزه دختر من تا حدود نه ماهگی پر مو بود

تو ارثتون ندارید پرمویی؟ آخه من خودم پرموام 

دوست نداشتم دخترم مثل من اذیت شه

یعنی واقع بعد نه ماهگی ریخت؟

تو ارثتون ندارید پرمویی؟ آخه من خودم پرموام دوست نداشتم دخترم مثل من اذیت شهیعنی واقع بعد نه ماهگی ر ...

نه نداریم . منم خیلی نگران بودم همش میگفتم چرا اینجوریه ولی واقعا همش ریخته حتی تو پیشونیش هم پر مو بود الان صافه قشنگ 

روغن مورچه عالیه خداروشکر سالم و سلامته بچت

آره واقعا خداروشکر

شماروغن مورچه استفاده کردی؟ عوارض نداره؟برا آدم بزرگ بعد اپلاسیون میگن بزنید ولی نوزاد ک اپلاسیون نمیشه باید چجوری زد؟