2777
2789
عنوان

باز هم بارون

81 بازدید | 15 پست

شهر ما داره بارون میاد کاش میشد صدایی که الان می‌شنوم براتون بزارم 

اگه خواستی با کسی بحث کنی اول دو تا سوال از خودت بپرس کجای زندگیش هستم؟ کجای زندگی مه؟اگه جواب هر دو منفیه پس ادامه نده

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

من ساعت ۷ رفتم باشگاه داشتم می‌سوختم رسما کلی ضد افتاب با عینک 😂خوشبحالتون

احتمالا جنوبید

اگه خواستی با کسی بحث کنی اول دو تا سوال از خودت بپرس کجای زندگیش هستم؟ کجای زندگی مه؟اگه جواب هر دو منفیه پس ادامه نده
شهرماهم داره بارون میاد😍

من عاشق بارونم

پسرم میگفت بریم یه شهر کم بارش من گفتم نه من با آب زنده ام😄😄😄

من عاشق بارونمپسرم میگفت بریم یه شهر کم بارش من گفتم نه من با آب زنده ام😄😄😄

عزیزممممم قربونت 

من از بارون یه خاطره خیلی بد دارم وقتی بارون میاد یاد اون صحنه میوفتم حالم گرفته میشه غمگین میشم😔

عزیزممممم قربونت من از بارون یه خاطره خیلی بد دارم وقتی بارون میاد یاد اون صحنه میوفتم حالم گرفته می ...

انشالله خیره 

اینجا هم چند تا سیل وحشتناک اومده 

ولی خب شمال بارون نیاد کجا بیاد😄😄

بارون فقط در حالتی خوبه که کاری نداشته باشی و بشینی ریلکس از صداش و بوش لذت ببری.نه مثل شمال کلا از کارو زندگی بیفتی😁😁

از همه چیز خستم💔اکثر کامنتهای منو با لحن مهربون و بدون نیش و خشونت کلا بخون(⌒‐⌒)
بارون فقط در حالتی خوبه که کاری نداشته باشی و بشینی ریلکس از صداش و بوش لذت ببری.نه مثل شمال کلا از ...

منم شمالیم و منتظر درو شالی ها اما عاشق بارونم😁😁😁 

ای جانم خونه پدرشوعرم گنبده خونه ابجیم‌کلاله همیشه از گالیکش رد میشم😍

پس همشهری هستیم❤️

2810