2777
2789
عنوان

پسرم کلاس اولیه از استرس شدید رفت زیر سرم😔

| مشاهده متن کامل بحث + 1628 بازدید | 80 پست
شاید روز اول کسی اذیتش کرده یا ترسوندتش ببرش پیش مشاور نگران نباش درست میشه

بهونش بود زنگای تفریح تنهام رفتم براش دوست پیدا کردم از دوستای پیش دبستانی هست ولی به کلاس دیکس الان میگه دلم برات تنگ میشه بزار میگه سرویس نمی‌خوام موندم بخدا بچه کوچیکم پیش مامانمم هست از صبح زود تو حیاط نشستم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بچه کوچیک دارم نمیتونم به مامانم گفتم دیگه زنگای آخر بیاد سوارش کنه تا کم کم عادت کنه

به نظرم حتی اگر بچه کوچک داری امسال رو خودت ببرش. 

من کل پیش دبستانی هر روز با اسنپ با بچه کوچک میبردمش و میاوردمش.

الانم که کلاس اوله وقتی منو بین مادرا میبینه خیلی خیلی خوشحال میشه.

الان بچه تو آسیب دیده. به نظرم با معلمش حرف بزن یک هفته نبرش. بعدش بهش بگو با هم بریم و خودت هر روز باهاش برو و بیا. نذار این استرس بمونه توی جونش‌ . خدایی نکرده روح و روانش به هم میریزه 

استارتر شما یکی درمیون جواب ها داری میگی بچه کوچیک دارم و ناخواسته داری بچه اولی را فدای دومی میکنی . 

بچه اولت نیاز ب مشاوره و درمان داره چندیدن نفر بهت گفتن خواهشا پیگیری کن این بچه در اینده نچندان دور اولین بیماری ک میگیره سندورم روده است ی بیماری ک بر اثر ترس و اضطراب و استرس ب وجود میاد درمانی هم نداره منم دارم ..... 

ب بچت کمک کن حرف این و اون ک ۲ روزه میره خوب میشه عادی میشه را گوش نکن این بچه شهربازی و پارک هم دوست نداره یچیز غیر عادی ! 

گارنت اسم یه سنگه که به دونه های انار هم میشناسن🙂 کاربری دوم و جدیدم ....
استارتر شما یکی درمیون جواب ها داری میگی بچه کوچیک دارم و ناخواسته داری بچه اولی را فدای دومی میکنی ...

نه فدای اون یکی نکردم الانم اونو پیش مامانم گذاشتم هر روز صبح دارم میایم الان رفتم با مدیرش صحبت کردم گفت زنگ تفریح بیا ببریمش پیش مشاور امیدوارم جواب بده

نه فدای اون یکی نکردم الانم اونو پیش مامانم گذاشتم هر روز صبح دارم میایم الان رفتم با مدیرش صحبت کرد ...

مطمعن باش ک جواب میده . ب یه مشاور بسنده نکن . پسر خواهر منم این شکلی بود کلی استرس داشت ی مدت دارو خورد ولی خواهرم چندیدن مشاور برد . هنوزم بازم آثار استرس را داره کامل خوب نشده

گارنت اسم یه سنگه که به دونه های انار هم میشناسن🙂 کاربری دوم و جدیدم ....
تف تو هر چی درس و مدرسه که اخرشم بخاد بیکار بمونه با کلی مشکل روحی و روانی ناشی از مدرسه رفتن

منم موافقم. اول باید مشکلش حل بشه. فوقش یه سال دیرتر بره مدرسه هم اتفاق بزرگی نمیفته.

مهم اینه که اجتماعی بشه و حالش خوب باشه و بهش خوش بگذره

خسته نباشه واقعا. دلیل ترس بچت پیدا شد. بهنظرم با سرویس نفرست خودت ببر و بگو ظهر خودم میام دنبالت. ...

رفته  اونجا خیلی خوب بود سرویسشو عوض  کردم  حالا به مادرم صحبت کردم زنگای آخر بیاید سوار سرویسش کنه تا خیالش راحت بشه

پسر من میگه مامان اگ منو ببره تو بیابون ول کنه چی ؟ گریه میکرد خیلی باهاش حرف زدم 

امروز میگه اگ دادشی نمی‌بود تو خودت منو میبردی ؟ گفته ن بازم سرویس میگرفتم شماره باباشو حفظ کرده گفتم اگ هر مشکلی پیش اومد حتما هر معلمی رو دیدی بگو زنگ بزنه ب بابا اما بازم میدونم ک کمی استرس رو داره ولی خیلی بخش پروبال نمیدم باشگاه میفرستیمش میره ی گوشه وایمیسته پدرش از دور نگاش میکنه انگار می‌ترسه با بچها رفیق بشه رفیق میشه هااااا ولی اگ یک نفر یا دو نفر باشن اونهمه بچه ناشناس خوب حق دارن طفلیا 

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40
یه صلوات میفرستی برای سلامتی خودم و خانوادم ممنون ؟ اللهم صل علی محمد وال محمد وعجل فرجهم❤
پسر من میگه مامان اگ منو ببره تو بیابون ول کنه چی ؟ گریه میکرد خیلی باهاش حرف زدم امروز میگه اگ دادش ...

پسر من باشگاه می‌ره کلاس  های مختلف میرفت تابستون راحت دوست میشد می‌گفت اونجا تعداد کمه اینجا حیاط بزرگه بچه ها زیادن دوست ندارم

تا پسرت  استرس رو کنار نزاشته 

شما تنها نزار برو تو  حیاط مدرسه  منتظرش باش 

تا بیاد بیرون

من واسه پیش دبستانی پسرم همین کارو کردم 

دیگه خودش میگفت  مامان  نیا  دوست دارم فقط خودم باشم

واسه کلاس اول هم  فقط یه روز دلتنگ بود 

دیگه تمام 

خدای مهربانم  هزاران هزار مرتبه  شکر گذارت هستم به خاطر تمام  نعمت های پنهان و آشکارت❤خدای مهربانم همسر عزیزم و پسر گلم و نی نی توی دلم  رو برام حفظشون کن❤الهی آمین خدایا دوست دارم😘
تا پسرت استرس رو کنار نزاشته شما تنها نزار برو تو حیاط مدرسه منتظرش باش تا بیاد بیرونمن واسه پیش ...

الانم نشستم دیروز فقط پیش خودم می موند امروز رفت پیش دوستاش ولی گفت نرو خونه باز پیشم بمون هنوزم هستم

گذاشتم. براش شماره خودم پدرش راننده سرویسشم

انشالله نتیجه بده 

پسر منم پیش بودنی نا آروم بود

اینکار رو‌کردم خیالش راحت شد

یُورولمیشام اِله یورولمیشام کی  اُوزوم اُوزومه یازیخ لیغیم گَلِی
2810