2777
2789
عنوان

پسرم کلاس اولیه از استرس شدید رفت زیر سرم😔

| مشاهده متن کامل بحث + 1629 بازدید | 80 پست
من دخترم کلاس اولش تکرار پایه شد ب درخواست خودمببین امسال با پارسال فقط خداش یکیهاصلا قابل مقایسه نی ...

یعنی گذاشتی دو بار اول بخونه؟ چرا خوب یکسال دیرتر نفرستادی اول؟

کائنات ازت ممنونم که نگاهت و حواست به من هست💙خدایا شکرت💚الهی به امید خودت❤

یه مدت همراهش برو

بهش دلگرمی و اطمینان بده

شماره تلفن و آدرس خونتون رو بنویس تو کاغذ ، بزاره تو جیبش ، خیالش راحت شه

یُورولمیشام اِله یورولمیشام کی  اُوزوم اُوزومه یازیخ لیغیم گَلِی

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

من دخترم کلاس اولش تکرار پایه شد ب درخواست خودمببین امسال با پارسال فقط خداش یکیهاصلا قابل مقایسه نی ...

اره دیگه بچه بابچه متفاوته بعضی بچه ها از۶ سالگی آمادگی دارن بعضیا از۷ .الان ببین ماشالاه دخترت امسال نسبت به پارسالش چقدفرق کرده 

منم کلاس اول بودم صب پامو میذاشتم تو مدرسه میترسیدم سرویس نیاد دنبالم از همون اول گریه میکردم

اینم اول صبح از استرس دل درد میگیره .سرویس قبلیش روز اول  دیر پیداش کرد بهش گفت اگه پیدات نمبکردم تا شب باید میموندی اومد خونه کلی گریه  که زنگ زدم با زنه دعوا سرویشم عوض کردم 

یعنی گذاشتی دو بار اول بخونه؟ چرا خوب یکسال دیرتر نفرستادی اول؟

شرایطم سخت بود بچه نوزاد داشتم خودمم افسردگی داشتم خیلی جو خونه داغون یود.از طرفی نمیدونستم دخترم نمیتونه اولو بخوبی تمام بکنه

ببر روانشناسمگه قبلش پيش دبستاني نرفته؟

رفته اونجا مشکلی نداشت مدرسه هم روز اول خوب بود از روز دوم شروع شده معلمش میگه از زنگای تفریح می‌ترسه زنگ میخوره استرس میگیره

اره دیگه بچه بابچه متفاوته بعضی بچه ها از۶ سالگی آمادگی دارن بعضیا از۷ .الان ببین ماشالاه دخترت امسا ...

بچه من پارسال ۶سال و ۳ ماهش بود رفت اول خدایی کوچیک بود 

امسال ۷سال و ۳ماهشه خیلی فرقشه

خیلی بزرگ و فهیم شده

خواهر من وقتی میخواست بره پیش دبستانی اینجوری یود و واقعا هم تا اخر سال نمیرفت یا اگر میرفت باید کسی همراهش میبود،حتی تابستون کلاسای متفرقه غیر درسیشم نرفت و جوری گریه میکرد انگاری چیزیش شده.

ولی خب کلاس اول ک خواست بره بدون مشکل بود و دردسری ایجاد نشد ،خود به خود انگار براش جا افتاد.

ولی برا شما بنظرم حتما ببر روانشناس کودک....اینجوری خیلی اسیب میبسنه و بچه ها مسخزش میکنن،اضطراب جدایی داره

2810