2777
2789
عنوان

مامانم از خونه انداختنم بیرون

| مشاهده متن کامل بحث + 395 بازدید | 26 پست

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

کسب کار زاه بندازه

پولت بزار بانک بلند مدت ۵ساله کارت هم بگو‌ندن سودشم بریزه تو دفترچه  دفترچه هم بجای امن بزار کسی نبینه اصلا هم نده به کسی بره وام برداره اگه مامانت خیلی دوسش داره اگه طلا داره بفروشه بده پدرت بده اصلا نده

اصلا پس اندازتو ندی که بعد خودتو لعنت میکنی بخاطرش

آی نگام کرد.روم حساسه.مخاطبش منم.گفته بعدا میگیرمت الان موقعیت جور نیس.گفته خانوادم فعلا ندونن بهتره.بلاک کرد باز انبلاک کرد.ایناهیچکدوم نمیگیرنت جون مادرت فقط مشقاتو بنویس وبخواب...داف زیر سن قانونی😚🥰

تو هم امروزو سر کن و اصلا جایی نرو ازت باخبر شن

فقط یه پیامک بده بهشون بگو تا همیشه خداحافظ اون دنیا میبینمتون جواب من بمونه تا قیامت...تا ابد خداحافظ

بعدم خاموش کن

کدوم شهری؟اگه تهرانی برو امامزاده صالحی شاعبدالعظیمی...

اونجاها شب هم امنه

اونها خودشون دلشون هزار راه میره همین امروز و از رفتارشون پشیمون میشن

امشبم گوشیتو روشن نکن تا صبح

داداشت با کولی بازی میخواد پول بگیره و حالام خودشو مثلا لوس میکنه 

تاپیک قبلتو خوندم حتی اگه کشتنتم ی ریال نده منم به داداشم دویست تومان دادم چند سال پیش  اونم نیاز داشت کارتاشو نیاورده بود از بس مامانم گف بده دادم دو سال تمام همش سرش داد میزدم جیغ میزدم خودمو تیکه تیکه کردم ی ریالم پس نداد 

فرق من با تو اینه من دویست هزار دادم 

ی ریال بهت پس نمیده هیچی تازه توقعشم می‌ره بالا اونجوری دیگ همش باید جورشو بکشی دیگ دیر شده

از همین الان جلوش وایسا

کدوم شهری ؟

و تـ‌و شـ‌دے تـ‌مـ‌امـ مـ‌نـ🥺S🖇️S    تتلیتیا.                  لطفاً تاپیک آخرمو لایک کنید                                              
چی بگم نفهمه به قران

مامان منم تا ۱۵سالگی عجیب فرق میزاشتن ولی از ۱۵سال به بعدم اجازه ندادم آرامشمو ازم بگیره و فرق بزاره الآنم فرق میزاره ولی نه به شدت اون موقع

و تـ‌و شـ‌دے تـ‌مـ‌امـ مـ‌نـ🥺S🖇️S    تتلیتیا.                  لطفاً تاپیک آخرمو لایک کنید                                              
تو هم امروزو سر کن و اصلا جایی نرو ازت باخبر شنفقط یه پیامک بده بهشون بگو تا همیشه خداحافظ اون دنیا ...

ایده خوبی ولی متن پیام باید ی جور دیگ باشه تاثیر گذار تر و بعدش بزاره حالت هواپیما 

ایده خوبی ولی متن پیام باید ی جور دیگ باشه تاثیر گذار تر و بعدش بزاره حالت هواپیما

آره متن بهتر هم میشه ولی درکل بهتره مامانش یه  شب حسابی استرسشو بکشه که دختر بچه رو از خونه بیرون نندازن