2777
2789

روحشون شادخدابه خانواده هاشون صبربده سخت ترازکارگرمعدن  خانواده کارگرمعدن بودنه

لطفا اگرازپستی درتایپکی گذاشتم  خوشتون اومدیادرتایپکی کمکتون کردم لطفابرای سلامتی وسربلندی وخوشبختی همسروبچه هام  دعاکنید هوای یکدیگر را داشته باشیددل نشکنیدقضاوت نکنیدهنجارهای زندگی کسی را مسخره نکنیدبه غم کسی نخندیدبه راحتی از یکدیگر گذر نکنیدبه سادگیِ آب خوردنبر دیگری تهمت ناروا نبندیدبه حریم آبروی دیگریبدون اجازه وارد نشوید ...آدم‌ها دنیا دو روز است !هوای دل یکدیگر را بیشتر داشته باشیم 💖

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن زیره "رژیم فستینگ "گرفته

عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم رژیم فستینگ بگیرم. سریع دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف خوب هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

عزیزم🥺روحشون شاد ،واقعا حادثه ترسناکی بود و یه عالمه کشته داد چه عذابی میکشن خانواده هاشون

در دنیای واقعی و بیرون مهربونتربن و خوش اخلاق ترین و صبورترین دختر کره زمین هستم سعی میکنم اینجا هم همینطور باشه ولی اگه ناراحت شدی مشکل خودته چون خودم به شناخت کافی از خودم رسیدم ومطمعنم 😊. 

خدا رحمتشون کی از فامیل های ما هم تو معدن طبس فوت شهر ما هم  رتبه کنکور برتر زیاد داره ولی چون کاری نیست همه مجبورن برن معدن😞

هر سال یادست می‌شکنه یا پا یا سیانور می‌ره تو ریه هاشون با حقوق ده  یا پانزده ملیون 

هیچ نظارتی نیست 

حیف جوونامون ،🖤

صدا کن مرا، صدای تو خوب است، صدای تو سبزینه ی آن گیاه عجیبی ست که در انتهای صمیمیت حزن میروید🥀

خدا رحمتشون کی از فامیل های ما هم تو معدن طبس فوت شهر ما هم رتبه کنکور برتر زیاد داره ولی چون کاری ...

اتفاقاچندروزقبل به همسرم گفتم ایناتومعادن زغال کارمیکنن دگه ریه ندارن طفلیااگرتابازنشستگی دووم بیارن  یه عمردرگیربیماری میشن

لطفا اگرازپستی درتایپکی گذاشتم  خوشتون اومدیادرتایپکی کمکتون کردم لطفابرای سلامتی وسربلندی وخوشبختی همسروبچه هام  دعاکنید هوای یکدیگر را داشته باشیددل نشکنیدقضاوت نکنیدهنجارهای زندگی کسی را مسخره نکنیدبه غم کسی نخندیدبه راحتی از یکدیگر گذر نکنیدبه سادگیِ آب خوردنبر دیگری تهمت ناروا نبندیدبه حریم آبروی دیگریبدون اجازه وارد نشوید ...آدم‌ها دنیا دو روز است !هوای دل یکدیگر را بیشتر داشته باشیم 💖

اتفاقاچندروزقبل به همسرم گفتم ایناتومعادن زغال کارمیکنن دگه ریه ندارن طفلیااگرتابازنشستگی دووم بیارن ...

زغال سنگ دو هزار متر زیر زمینه خیلی سخته شش ساعت نشسته باید تیشه بزنن .‌‌اصلا یه چیزایی تعریف میکردم ،  

تو معدن طلا اکثرشون کار میکنن  اونجا پر سیانوزه 

تا شصت سالگی همه سرطان میگیرن  از بازنشستگیشون استفاده ای نمیکنن🖤

صدا کن مرا، صدای تو خوب است، صدای تو سبزینه ی آن گیاه عجیبی ست که در انتهای صمیمیت حزن میروید🥀

زغال سنگ دو هزار متر زیر زمینه خیلی سخته شش ساعت نشسته باید تیشه بزنن .‌‌اصلا یه چیزایی تعریف میکردم ...

اخ ازدلشون

نشسته؟  واقعادرباره معادن زغال چیزی نمیدونم

یکی دیگه هم بود رتبه ۷۰ کنکور انسانی اسمش یادم نیست

آهای آیندگان، شما که از دل طوفانی بیرون می‌جهید که ما را بلعیده است، وقتی از ضعف‌های ما حرف می‌زنید یادتان باشد که از زمانه‌ی سخت ما هم چیزی بگویید✨هرگز با یک احمق بحث نکنید تماشاگران ممکن است نتوانند تفاوت را تشخیص دهند! مخصوصا اینایی که میان ریپ میزنند توهین میکنند دنبال دعوا و عقده گشایی هستن اصلا اپیلاسیون میشه آدم از شر اینا🤣

اخ ازدلشون نشسته؟ واقعادرباره معادن زغال چیزی نمیدونم

اره نشسته رو زانو شش ساعت به حالت هم شده دو هزار متر زیر زمین تو یه سوراخ تاریک خیلی سخته 

هر کی می‌ره دیسک کمر میگیره ده کیلو کم می‌کنه 

خدا از مقصرش نگذره