اول بگم من طبق تجربه و تحقیق حرف میزنم من میتونم بگم دوسال بعد هر بار رابطه قرص اورژانسی خوردم اگ نداشتم ال دی بوده شیش هفتا ال دی میخوردم بعدا ک ب اورژانسی دسترسی پیدا میکردم اونم میخوردم همی اول بگم ک نمردم ولی عوارض خیلی بدی داره که براتون مینویسمش
عصبی بودن پرخاشگری عدم تعادل رفتاری افسردگی مودی بودن کم حافظه شدن بهم ریختگی خاب بهم ریختگی پریود از بین رفتن شفافیت پوست چاقی پرخوری مقاومت بدن به لاغری کم کار شدن مغز من جوش نمیزنم ولی جوش و اکنه رشد بیش از حد موهای زائد و چیزایی ک ممکنه به محض مصرف ببینید حالت تهوع سرگیجه سردرد بی اشتهایی و....
ببینید قرص اورژانسی رو ابدا زیاد مصرف نکنید ینی به عنوان روش جلوگیری استفاده نکنید بدنتونو میپوکونه زودتر پیر میشین ولی اگ از دستتون در رفت و رابطه محافظت نشده داشتین و شرایطتون اوکی نبود حتی پنج بار در سال بخورین مشکلی پیش نمیاد ولی بدونید اثر اون قرص تا دوماه روی بدنتونه بهترین کار دستگاه ای یو دی هست ک به شما اسیب نمیزنه دو نمونه مسی و هورمونی داره
حالا روش مصرف
کلا ۷۲ ساعت وقت دارید بخورید این قرص رو اگ یه دونه بود بعد رابطه محافظت نشده میخورین و تموم میشه اگ دوتا بود بعد رابطه میتونید جفتش رو باهم بخورید میتونید یه دونه یه دونه به فاصله ۱۲ ساعت بخورید
اگ این قرص در دسترس نبود میتونید ۶ عدد ال دی بخورید همزمان یا هم ک تو سه روز ۲ تا دوتا بخورید
و تاکیید میکنم خیلی مراقبت کنید ک اتفاقی نیوفته اگر شرایطش فراهم نیست سلامتی شما و سلامتی روان شما خیلی مهم هست اگ بازم اشتباهی شد با تصمیم به موقع از اشتباهی بزرگتر جلوگیری کنید