دلم خونه ...دخترم کلاس چهارمیه ...نیمه اولی هم هست..مدرسه ی دولتی میره ...سالهای قبل اصلا معلم خوبی نداشت ..امیدم به امسال بود ...رفتم تحقیق کردم دیدم معلم امسالش نسبتا متوسط و خوبه...خوشحال شدم ..حالا مدیرشون اومده دوتا کلاس چهارم رو معلم هاشونو با هم چرخشی کرده..یعنی حالا اون معلم قبلیش نصف درساشونو میده معلم جدیده هم نصف دیگه ی درسارو....چرا چون معلم جدیده یک معلم بسیار تنبل و ناتوان و سن بالا هست که کل کلاس رو صندلیش میشینه و فقط چند خط به بچه ها میگه بنویسن...استدلال مدیرشون هم اینه که اون کلاس دیگه هم حق دارن و معلم دیگه ای هم نداریم......چرا شانس بچه ی من اینطوریه؟!!! هر سال آخه ؟؟😭😭😭من تو خونه خیلی باهش کار میکنم ولی یک معلم نسبتا خوب خیلی تاثیر داره...خیلی ناراحتم ...دارم دق میکنم
نه اموزش پرورش اینارو میاره سرکار ،،مدیر مجبوره بخاطر اینکه بدون معلم نمونه اینارو قبول میکنه ،،بخدا ...
انوقت یه فامیل معلم جوون وخوش برخورد ،بزور استخدام میکنن دبیرستانیه فقط دو روزدرهفته درس میده ،بی انصافیه ،،میگه فقط من معلم جوونم تو مدرسه همه مسن و بازنشسته هستن
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
اگر بشه خوبه ولی مثل اینکه شرایط مهیا نیست....ولی چون دیدم خیلی از والدین وسواس زیادی دارند احساس می ...
خوب بچم هر سال شانسش بدترین معلم بهش میفته...حیفه یک سال بره مدرسه و بیاد و نتیجه نگیره...از این همه ظلم دلگیر میشم...بچم نیمه اولی هم هست اصلا کشش معلم چرخشی رو نداره 😭😭
اینقدر سخت نگیرید معلم چرخشی چیزی نیست که بخواید بترسید اتفاقا از جهاتی خوبه
نه بچه ها براحتی سازش نمیکنن ،،، پارسال خانم دخترم باردار بود دوسه ماهی درس دادن رفتن یکی جدید اوردن خیلی طول کشید تا دخترم بهش عادت کرد و بقیه دخترا هم بد عنقی میکردن معلم قبلیشونو میخواستن