2777
2789
عنوان

به نظرتون فردا برم مدرسه معلم دخترمو بکشم یا مدیر مدرسه رو

| مشاهده متن کامل بحث + 1164 بازدید | 75 پست
نه اموزش پرورش اینارو میاره سرکار ،،مدیر مجبوره بخاطر اینکه بدون معلم نمونه اینارو قبول میکنه ،،بخدا ...

انوقت یه فامیل معلم جوون و‌خوش برخورد ،بزور استخدام میکنن دبیرستانیه  فقط دو روزدرهفته درس میده ،بی انصافیه ،،میگه فقط من معلم  جوونم تو مدرسه  همه مسن و بازنشسته هستن  

توخیانت تنهاچیزی که اهمیت نداره دلیلشه

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اصفهان غیر دولتی ها پایینه ولی خب هر غیر دولتی با دیگری فرق داره....همرو مقایسه نکنید باهم در فوق بر ...

بهتر نیست مدرسه دخترشو عوض کنه؟

شروع رژیم2۵ مهر  با وزن 79کیلو، وزن هدف اول:۷۰  🖤 وزن هدف دوم: ۶۷  🖤  وزن هدف سوم:۶۵ 🖤 وزن هدف آخر:۶۳🖤

اصفهان غیر دولتی ها پایینه ولی خب هر غیر دولتی با دیگری فرق داره....همرو مقایسه نکنید باهم در فوق بر ...

ولی خب اصل کاری خود درسه فوق برنامه ها خیلی مهم نیست

من غیر دولتی های ارزونم دیدم بازم توی درس دادن خیلی خوب بودن

ارزون تریناشم باز بهتر از دولتیه

هی اعلان میاد باز میکنم میبینم لایکه 🫤                  #مدافع حقوق کودکان، نوجوانان، جوانان، بزرگسالان، میانسالان، مسن ها، خانم ها،آقایون 🥲

انوقت یه فامیل معلم جوون و‌خوش برخورد ،بزور استخدام میکنن دبیرستانیه فقط دو روزدرهفته درس میده ،بی ...

البته الان معلم زیاد گرفتند چند سال دیگه این مشکل کم میشه....هم آزمون استخدامی و هم از طریق فرهنگیان حجم بالایی از معلم وارد کادر میشن

البته الان معلم زیاد گرفتند چند سال دیگه این مشکل کم میشه....هم آزمون استخدامی و هم از طریق فرهنگیان ...

فعلا هفته داره تموم میشه پسرم هنوز معلم نداره فقط یه چندتایی برا زبان و ریاضی 

اگر بشه خوبه ولی مثل اینکه شرایط مهیا نیست....ولی چون دیدم خیلی از والدین وسواس زیادی دارند احساس می ...

خوب بچم هر سال شانسش بدترین معلم بهش میفته...حیفه یک سال بره مدرسه و بیاد و نتیجه نگیره...از این همه ظلم دلگیر میشم...بچم نیمه اولی هم هست اصلا کشش معلم چرخشی رو  نداره 😭😭

اینقدر سخت نگیرید معلم چرخشی چیزی نیست که بخواید بترسید اتفاقا از جهاتی خوبه

نه بچه ها براحتی سازش نمیکنن ،،، پارسال خانم دخترم باردار بود دوسه ماهی درس دادن رفتن یکی جدید اوردن خیلی طول کشید تا دخترم بهش عادت کرد و بقیه دخترا هم بد عنقی میکردن معلم قبلیشونو میخواستن

2810