2777
2789

سلام من عقدم چند ماهیه چند روزه سرماخوردم نامزدم اصلا نپرسید حالت بهتر شده یا ن

بعد دعوا شد بهش گفتم انتظار دارم حداقل حالمو بپرسی یا ببری دکتر امروز اومدن بردن دکتر سرم وصل کردن بهم.

برگشتنی چندتا رانی و کیک اینا گرفت واسم همینطور قهر بودیم باهام

اس داده بریم بیرون میام دنبالت

لازمه خوراکی هارو ببرم باهم بخوریم یا نمیخواد؟

این تایپک رو چندساعت پیش زدم همه گفتن نمیخواد.

نبردم از سرکار اومده بود دنبالم شام هم نخورده بود گفتم بریم شام بخوریم گفت ن فهمیدم پول نداره فعلا حسابش خالیه گفت میرم خونه میخورم‌.گفتم باشه

بعد چند دقیقه گفت رانی هارو همشو خوردی شکمو گفتم اره یکی مونده میدم بهت گفت ن من سه تا میخوام با خنده😂 سه تا گرفته بودن با ۵ تا کیک.

رسوند منو یادم رفت بدم عذاب وجدان دارم بلاخره بدم یا نمیخواد پرو میشه

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

نمیخواد دیگه بخور بره

من خواهرم بیمارستان بود منم همراهش بودم

یه دختر تازه دو ساله ازدواج کرده بود شوهرش نیومده بود ملاقاتش حتی زنگ نمیزد حالشو بپرسه

چهره اشم خوب بود دختره

اصلا یه حالی شدم

دختره هم لج میکرد با مادرش چیزی نمیخورد

به زبون نمی آورد اما ناراحت بود 

حتی گفت ب من ب شوخی یجور شدم الان یعنی یکی مونده رو خودم بخورم ؟من خیلی مهربونم حس میکنم قدرمو نمیدو ...

اره خودت بخور

اندازه ۳ تا رانی ارزش قائل نیستی واسه خودت؟ ضمنا خیلیم مهربون و فاز فداکاری نباش چون دقیقا همین میشه ک خودت گفتی قدرتو نمیدونن

اره خودت بخوراندازه ۳ تا رانی ارزش قائل نیستی واسه خودت؟ ضمنا خیلیم مهربون و فاز فداکاری نباش چون دق ...

میدونی من اخلاقم جوریه خیلی دلم میسوزه تو خ نه ب همه خوراکی میدم ولی اول ب دیگران ارزش قائلم بعد خورم میخوام اخلاقمو عوض کنم ولی نمیدونم چجوری