2777
2789
عنوان

سقط با دارو در بارداری پوچ

| مشاهده متن کامل بحث + 759 بازدید | 99 پست
یه سوال؟ خواهرم 6هفته و چند روزش بود رفته بود سونو و بهش گفتن قلب تشکیل نشده و 8هفته دوباره سونو بده ...

خب اون باید چند هفته دیگه صبر کنه اگه قلبش تشکیل نشده بود باید سقطش  کنه 

❤️ لک لر ❤️                                                                                       لطفا ریپ نزن اگه مخالف نظرمی وگرنه :                                              گیرته مارم سرته مورم و چخو 😬😬😤😑

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

نه ای دهنتو قورت بده بعد تا نیم ساعتی زیر زبونته چیزی نخور

یه چیز دیگه قرصو واژینال گذاشتم باید تا نیم ساعت درازکش باشم و هر وقت خونریزی شروع شد تحرکمو زیاد کنم درسته 

من تازه میخوام اقدام کنم واسه بارداری تا الان جلوگیری داشتمولی ازمایش‌دادیم فهمیدم شوهرم اسپرمش ضعیف ...

ما هیچکدوم مشکل نداشتیم من یه دختر ۱۱ ساله دارم همه آزمایشامون خوب بود نمیدونم چرا اینجوری شد. به دکتر گفتم میخوام زود باردار شم بهم کلومیفن داد نمیدونم از اون شد یا نه

عزیزم حتما اول تقویت کنین وگرنه باعث بارداری پوچ میشه خدایی نکرده

دارو گرفتیم ال کارتنین ،فرتیل اید ،زینک ،دکتر گفته ده روز از خوردن دارو بگذره اقدام کن من شصت روز اجازه دادم داروهاش یه دوره تموم بشه بعد

خیلی حس بدی بود تازه دوربین موبایلو روشن کرده بودم فیلم بگیرم از ضربان قلبش که کلا خورد تو ذوقم

منم وقتی صدایه قلبشو نشنیدم یه حال بدی شدم 😔😔😔

اگه جنینم زنده بود الان ۴ ماهش بود که به دنیا اومده بود 😭😢

❤️ لک لر ❤️                                                                                       لطفا ریپ نزن اگه مخالف نظرمی وگرنه :                                              گیرته مارم سرته مورم و چخو 😬😬😤😑

یه چیز دیگه قرصو واژینال گذاشتم باید تا نیم ساعت درازکش باشم و هر وقت خونریزی شروع شد تحرکمو زیاد کن ...

دکترت گفته واژینال بذار؟؟والله من که زیر زبونم میزاشتن،دفعه اول چون بدنم عادت نداشت اذیت شدم ولی دفعه دوم راحت تر شد

دکترت گفته واژینال بذار؟؟والله من که زیر زبونم میزاشتن،دفعه اول چون بدنم عادت نداشت اذیت شدم ولی دفع ...

به من گفت دو تا زیر زبون دو تا واژینال همزمان بعد هر ۶ ساعت یدونه زیر زبون

عزیزم واقعا ناراحت کننده س

خیلی به‌خدا منم بارداری اولم بود خیلی ذوق داشتم 

دارو گرفتیم ال کارتنین ،فرتیل اید ،زینک ،دکتر گفته ده روز از خوردن دارو بگذره اقدام کن من شصت روز اج ...

انشالله راحت و بی دردسر باردار میشی و نی نی ناز تو سالم و سلامت بغل میکنی

2810