بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
شانس منه حالا که میتونستم برم اراک و نزدیک بود اجازه نمیدن
فعلا حقوق خوان ایشالله که بعدا حقوق دان. از ۹۹ عضو سایتم تازه وارد خودتونین. با سابقه.باکسی مشکلی ندارم اما اگر قصد بیاحترامی داشته باشید متقابلا عین خودتون برخورد میکنم.اینو درنظر بگیرید...
شانس منه حالا که میتونستم برم اراک و نزدیک بود اجازه نمیدن
کدوم شهرید؟ اراک اتفاقا اولین شهری بود که حضور بانوان مجاز شد ولی یکی از خانما هوادار استقلال توی بازی استقلال دروازه بانا بقل کرد که باعث شد اولین شهری باشه که ورود بانوان رو ممنوع کرد
کدوم شهرید؟ اراک اتفاقا اولین شهری بود که حضور بانوان مجاز شد ولی یکی از خانما هوادار استقلال توی با ...
دانشگاهم بروجرده کلا تا اراک یه ساعت و نیم دوساعت فاصله اس میتونستم با دوستام بیام خوش میگذشت
فعلا حقوق خوان ایشالله که بعدا حقوق دان. از ۹۹ عضو سایتم تازه وارد خودتونین. با سابقه.باکسی مشکلی ندارم اما اگر قصد بیاحترامی داشته باشید متقابلا عین خودتون برخورد میکنم.اینو درنظر بگیرید...
اون خانمه رو ما اراکیاااااااااا خیلی ازش دلخوریم حقمونو ازمون گرفت:(((((((
همین دیگه تیعف