2777
2789

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

بچه پراز مسئولیته اصلا انقدر ساده نیست که میگن همه باید بچه داربشن.خیلیا واقعااا نباید بچه داربشن .خیلیا هم انقدر اگاهیشون بالاس که به طور خودخواسته بچه دار نمیشن که یه موجود بیگناه به این دنیا اضافه نشه.

بچه اولم تا دنیا نیومده بود هییییچ حسی نداشتم بعد از سه تا تااااااازززهههه لذت مادریو میفهمم ، بچه تک که افتضاحه همش اویزون و حساسیت و....

اگر در مسائل بارداری و مادری و کودکان نظر میدم چون تجربه سه بارداری و فرزند داری دارم ، شما هم اگر تجربه ندارید بهتره مامانارو نگران نکنید الکی 

ومنی که جونمو میدم که مادر بشم ولی با مشکل هایی که دارم خیلی سخته  دوتا بچمو از دست دادم 

البته قبلا من هم مثل شما بودم ولی وقتی پسرم و حس کردم خیلی حس نابی بود خدا خودش به به منم یه نی نی سالم بده 

فقط 20 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

منم مثل شمام،ولی فشار اطرافیان خیلی داره زیاد میشه من خیلی دارم به بچه دار شدن فکر میکنم ، اونا که نسبتشون دورتره و فکرشون قدیمیه فکر میکنن نازاییم😅😅در صورتی که تا الان سفت و سخت جلوگیری کردیم، چند ساله ازدواج کردین؟ 

حست درسته منم لذتی توش ندیدم با اینکه مادرم

واسه طرز تهییه ش که لذت داشتی؟😁

شوخی#  

ولی چهار دست و پا میره قشنگه

به جز استارتر هیچکس ریپ نزنه ، مزاحم نشو.  من به اسم کاربری دقت نمیکنم  .  عاشق کتاب خوندنم   کتاب هایی که تا الان خوندم: راز هایی درباره مردان ، بیشعوری ، مردان مریخی و زنان ونوسی ، کیمیاگر ، افزایش اعتماد به نفس ، زبان بدن ، مردی به نام اوه ، تاوان بوسه های تو ، زنان زیرک ، هنر اغواگری