دعوت مصاحبه ارتش شدم برای این دوتا رشته اما هم خودم هم خونوادم تصمیم گرفتیم که نرم مصاحبه چون ترس از این داریم که بفرستنم ماموریت توی شهر های دیگه و کلا بهم سخت بگذره و پشیمون بشم حالا قراره بمونم پشت کنکور تا رتبه بهتری بیارم و برم دنبال خواسته قلبیم بنظر شما اینکارم درسته؟؟؟
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
پشت کنکور موندن اونم برای سال دیگه خیلییییی سخته فک کن باید ۱۱ ام رو نهایی بدی با اون تاریخ به چه ضخ ...
منم به خاطر همین سختی هاست که نمیخوام برم یکی دو سال نیست که ۳۰ ساله پشت کنکور نهایتا یکسال به شدت سختی میکشم تموم میشه البته من امسال هم پشت کنکوری بودم نمیدونم فرصت ترمیم میدن یا نه اگر هم ندن تراز معدلم فکرکنموخوب باشه
سخت شد که 😅هر جوری خودتون صلاح میدونید همه جوانب رو بسنجید انشالله اون چیزی که صلاحتونه بشه موفق با ...
بله خیلی تصمیم گیری سخته برام پدر و مادرم اول موافق بودن اما دیشب به نتیجه رسیدن سخته و برای من مناسب نیست بعدش هم تصمیم این شد که یه بار دیگه کنکورربدم