2777
2789
عنوان

مامانم میگه شوهر کن برو

572 بازدید | 63 پست

🙂‍↔️🙂‍↔️🙂‍↔️🗿🗿🗿

بدبختی داریما

من واسه نتایج کنکورم روزی سه تا تخم دوزرد میذارم

اینم پشت گردنمو گرفته شوهر کن شوهر کن😐

نمیخوام عاقا نمیخوام 

به من چه ک دختر فلانی شوهر کرد

به جهنم که از من کوچیکتره (من ۱۸سالمه هنووووز)

چیکارکنم از دستش

یه خواستگار نظامی داشتم رد کردم انقد میگه خاک تو سرت احمقی تو دیگه دوست دارم سرمو بکوبم تو دیوار 

بذارین تو زندگی احمقانم خوش باشم 😐

دیشب یه خانومی گفت که به پسر داریم کارمنده و خونه ماشین داره و اینا 

از دیشب دیگه خونه ما جهنمه میگه باااید شوهر کنی😐

اقا اوکی 

شوهر میکنم

ولی اینا هیچکدوم ملاکهای منو ندارن

بچها راهنمایی کنین چیکار کنم 😑🤦🏻‍♀️

در من کافریست که سخت به طُ ایمان دارد :)                                      K🧿RD

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من تو یه همچین موقعیتی چندبار محکم و جدی مخالفت کردم حتی کار به دعوا هم کشید 

ولی نتیجه این شد که الان دیگه زیاد اصرار نمیکنه متوجه شده نمیتونه نظرشو بهم تحمیل کنه

اعتقادات من خلاف چیزیه که فکر می‌کنی اکثر جامعه قبولش دارن اینکه تو این جامعه زندگی می‌کنم به این معنا نیست که تفکرات غالب بهش تفکرات منم باشه _________ درخواست دوستی نمیپذیرم
ببین احتمالا با پسر دیدنت؟

😐😑اینو نگا

من تا سر کوچه نمیرم و نرفتم اصلا

کلا هی خونه درس خوندم فضای مجازی هم هیچییییی نداشتم

در من کافریست که سخت به طُ ایمان دارد :)                                      K🧿RD
من تو یه همچین موقعیتی چندبار محکم و جدی مخالفت کردم حتی کار به دعوا هم کشید ولی نتیجه این شد که الا ...

من بدبخت بگم نه انگار فحش دادم دیگه ولم نمیکنه

من بدبخت بگم نه انگار فحش دادم دیگه ولم نمیکنه

واسه منم اولین دفعه اینجوری بود خیلی حرفای بدی بهم زد ولی خب من کوتاه نیومدم دیگه الان که فعلا زیاد خبری نیست و بگم نه شاید درحد دو سه جمله اصرار کنه ولی دیگه مثل قبل نیست باهام بحث کنه و دعوا کنه

اعتقادات من خلاف چیزیه که فکر می‌کنی اکثر جامعه قبولش دارن اینکه تو این جامعه زندگی می‌کنم به این معنا نیست که تفکرات غالب بهش تفکرات منم باشه _________ درخواست دوستی نمیپذیرم
باز خوبه به تو فقط مامانت گیر میده من بدبخت چی بگم که علاوه بر مامانم مامان‌بزرگم و دایی و زندایی و ...

به اونا بگو فضولیش به شما نیومده شما قرارنیست برام هزینه کنید 😐🤦🏻‍♀️مامانتم مثل من دنبال راه حل باش براش