2777
2789
عنوان

استرس دارم برای شغل جدید بیاین

61 بازدید | 5 پست

اغا میترسم استخدام شم نمیدونم از چی میترسم ! دیشب و پریرشب هر کدوم ۵ ساعت خابیدم چون کلا دیر میرم تو رخت خاب و ازون ور صب باید میرفتم برا مصاحبه!

حالا گفتم یکم امروز ظهر بخابم ک اصلا از استرس خابم نبرد!

اصلا نمیدونم چ مرگمه هی ب خاب فک میکنم میگم من چجوری صبح ساعت ۶ بیدار شم‌.کارش سخت نیس ولی میگم اصن خوبه بگم نمیام تا از بابت خاب استرس نگیرم.

اصلا نمیدونم این استرس نخابیدن چیه دیگه چرت و پرررت

کلاس🤓آٓنلاین😍خصوصی🤩زبان انگلیسی🥰کودک و نوجوان🧑‍🏫سرعت و کیفیت یادگیری بالاتر از آموزشگاهای بیرون و قیمت بسیار مناسبتر🐱 برای اطلاعات بیشتر به آیدی زیر در تلگرام یا ایتا پیام بدین👇 e_light_academy

الانم همش خمیازه میکشم.

اصلا نمیدونم قبلا چجوری صبحا میرفتم مدرسه و دانشگاه

کلاس🤓آٓنلاین😍خصوصی🤩زبان انگلیسی🥰کودک و نوجوان🧑‍🏫سرعت و کیفیت یادگیری بالاتر از آموزشگاهای بیرون و قیمت بسیار مناسبتر🐱 برای اطلاعات بیشتر به آیدی زیر در تلگرام یا ایتا پیام بدین👇 e_light_academy

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

چه کاریه ؟ استرست فقط به خاطر خوابه؟

اره ببین تا فک میکنم یجا باید صب زود برم استرس میگیرم برا خاب😐🤣 خیلی مسخرس میدونم

اره ببین تا فک میکنم یجا باید صب زود برم استرس میگیرم برا خاب😐🤣 خیلی مسخرس میدونم

اولش مخصوصا قبل از اینکه شروع کنی طبیعیه استرس بگیری چون عادت نداری ، به مرور از پوستت در میاری عادت میکنی

بنظرم این استرس مثلا استرس تمام شدن تعطیلات و رفتن به مدرسه هست. مثل نقل مکان از یک خانه به خانه دیگه؛

به طور خاص بخوام بگم، "تغییر کردن" هست که برای انسان سخته. درمانش هم زمانه. شما به مرور، بدنت و فکرت و شرایط روحیه ت با اون تغییری که در زندگیت ایجاد شده وفق پیدا میکنه. پس به خودتون زمان بدین. تو این شرایط هم سپردن همه چی به خدا و کمک خواستن ازش، خیلی کمک کننده س