2777
2789
عنوان

چیکار میکنید خونتون مرتب همیشه

| مشاهده متن کامل بحث + 499 بازدید | 46 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

ظرفارو نوبتی میشورین وقتی سر کار شوهرت چی؟

همسرم شغلشون شیفتی هست وقتی هستن میشورن همیشه،نباشن خودم میشورم،

اون تایم استراحت و خونه بودن انجام‌میدن،

من چون مشکلی با اسباب بازی ها و بهم ریختگی که حاصل بازی هست ندارم وقت اضافه رو برای کارای دیگه میذارم،

شاغل هم هستم،

و همه وسایل اضافه خونه رو تا بزرگ شدن دخترم جمع کردیم،

بیشتر شبیه مهد کودکه هست خونمون😄

قسمت تمیز همون آشپزخونه هست

چیکار کنم نمیتونم از جام پاشم خیلی از خودم عصبانیم

پس ۴ساعت زیادنیس

تو نمیخای کارکنی

من همه کارهاروتودوساعت که بچم خوابه میکنم

برای عاقبت بخیری بچه م صلوات بفرست،خدا حاجت دلت روبده🙏
یه چی بگم ؟!وقتی وسایل خونت شیک تازه باشن تمیز کنی تمیز تر میشنولی وقتی کهنه باشن توی بسابش

ایییبنم حق بود واااقعا وقتی وسایل مرتب باشن هرچی جای خودشو داشته باشه ادم دست و دلش بیشتر میره به کار کردن

چی هست از کجا باید بگیرم

به دوره دوماهه هست نظم رو تو همه ابعاد یادتون میده.  عبادت،  سفر،  تفریح،  روابط شخصی، روابط خانوادگی،  رسیدگی به خود و.... 

نظم رو صرفا برای کار خونه نمیدونه. 

تو ایتا هرسه ماه یکبار برگزار میشه توسط خانم حسینی. 

اصلی‌ترین نقش یک زن از نظر اسلام همین نقش خانه‌داری است منتها مهم این است که خانه‌داری به معنای خانه‌نشینی نیست. بعضی اینها را با هم اشتباه میکنند؛ وقتی میگوییم خانه‌داری، خیال میکنند میگوییم داخل خانه بنشینید، هیچ کار نکنید، هیچ وظیفه‌ای انجام ندهید، تدریس نکنید، مجاهدت نکنید، کار اجتماعی نکنید، فعّالیّتهای سیاسی نکنید؛ معنای خانه‌داری این نیست. خانه‌داری یعنی خانه را داشته باشید؛ در کنار داشتن خانه، هر کار دیگری که از عهده‌ی شما برمی‌آید و میل به آن و شوق به آن را دارید میتوانید انجام بدهید؛ منتها همه در ذیل خانه‌داری است. دیدار رهبر انقلاب با اقشار مختلف بانوان. 14دی1401

معلومه فکر کردی عین تو کوزتم؟

😂کاش کوزت بودم 

خیلی تنبلم،مگ تو موقعیتش قرار بگیرم خونه رو تمیز کنم 

ظرف شویی بیشتر استفاده میکنم جارو هفته یه بار

غذا هم سه روز در هفته 😁

فقط 22 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

https://daigo.ir/secret/8653075391 در هر سنی میتوانی پُفک بخوری و آخرسر انگشتانت را با لذت لیس بزنی، میتوانی بجای اینکه فقط نیمکت‌های پارک را حق خودت بدانی مانند ۷-۸ سالگی‌ات تاپ سوار شوی و تاپ تاپ عباسی بخوانی،نگرانِ چه هستی؟!مَردُم؟!؟بگذار دیوانه خطابت کنند اما تو زندانی یک عدد نباش!بگذار بین تمام ناباوری‌ها، دروغ‌ها،تنهایی‌ها و آلودگی‌های این شهر لحظاتی مانند کودکی‌ات بخندی!تو هنوز همانی! چیزی جز یک سن در تو تغییر نکرده!فقط چند سال بیشتر اسیر زندگی شده‌ای!فقط چند سال...!هیچوقت دیر نیست.

ن روزی ۲ ساعت بیشتر سرپا نیستم 

عکس پروفایل خودمم خدا افریننده ناممکن هاست درحالی ک انسان اشرف مخلوقات هست برناممکن ها میگرید🤗اسمم سحر بچه همدانم 😁باقد۱۴۰ بهم میگن فسقلی😍😹
چجوری عضو شم راهنمایی کن لطفاً 🙏

https://eitaa.com/Lady_monazam

وارد کانال شو و پیگیر باش

اصلی‌ترین نقش یک زن از نظر اسلام همین نقش خانه‌داری است منتها مهم این است که خانه‌داری به معنای خانه‌نشینی نیست. بعضی اینها را با هم اشتباه میکنند؛ وقتی میگوییم خانه‌داری، خیال میکنند میگوییم داخل خانه بنشینید، هیچ کار نکنید، هیچ وظیفه‌ای انجام ندهید، تدریس نکنید، مجاهدت نکنید، کار اجتماعی نکنید، فعّالیّتهای سیاسی نکنید؛ معنای خانه‌داری این نیست. خانه‌داری یعنی خانه را داشته باشید؛ در کنار داشتن خانه، هر کار دیگری که از عهده‌ی شما برمی‌آید و میل به آن و شوق به آن را دارید میتوانید انجام بدهید؛ منتها همه در ذیل خانه‌داری است. دیدار رهبر انقلاب با اقشار مختلف بانوان. 14دی1401

2810