2777
2789
عنوان

یه سوال درباره خیانت

| مشاهده متن کامل بحث + 697 بازدید | 54 پست

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

2804
چرا حرفاتو دوست دارم ؟!

قربونت برم 😄😍 بخدا مرد پرستی اینا تو مغز استخونشون نفوذ کرده. افتادن دنبال اون زنه که نابودش کنن انگار اون زنه به خواهر ایشون تعهد داده که وارد زندگی شوهرش نشه. شوهره هم فداش بشم پاک و مقدس و یوسف پیامبر

به خالت بگو سوره نور هر روز بخونه

هرروز حداقل تا جهل روز  زندگیش درست میشه

با توجه پایمان به خدا

تا زندگیش نپاشیده. حتما تاکید کن از همین حالا

بعدش منم دعا کنه.  شوهرش دیگه نگاه زنه نمی کنه

قربونت برم 😄😍 بخدا مرد پرستی اینا تو مغز استخونشون نفوذ کرده. افتادن دنبال اون زنه که نابودش کنن ا ...

اتفاقا مهم طرفی هست که باهاش زندگی میکنی وگرنه هرزه که زیاده یقه اونا رو نمیشه گرف

بحث مرد پرستی نیست من میگم نذاریم زنهای ج به هدفشون برسن....

عزیزم واقعا نمیفهمی که شوهر خواهرت به هدفش رسیده نه اون زنه؟🤣🤣 شوهر خواهرت یه مرد بالغه که تصمیم گرفته به جای خواهرت با یک زن رندوم وارد رابطه بشه ور حالی که به خواهرت تعهد داره. اون زنه به هیچکس تعهد نداره

شوهره 15 ساله دست از پا خطا نکرده اینقد پاکه که کل فامیل رو پاکیش قسم میخوردن ولی بعضی زنای ج از شیط ...

چقدر ساده ای ، مرده قبلا هم از این غلطا میکرده فقط دستش رو نشده بوده . وگرنه اگه یه ادم پاک باشه توانایی یک سال خیانت کردن رو نداره 

قربونت برم 😄😍 بخدا مرد پرستی اینا تو مغز استخونشون نفوذ کرده. افتادن دنبال اون زنه که نابودش کنن ا ...

این مرد ارزش جنگیدن نداره .خالش این زن رو از میدون به در کنه شوهرش باز میره سراغ یکی دیگه چون یاد گرفته .در نتیجه خاله میمونه با هزار جور بیماری جنسی و یه روح داغون 

کمی رکم تو ببخش .... 

اینا مشکلشون مرده نیست. مشکلشون اون خانوم هست فقط. صدبار نوشته اون زنه یه بار ننوشته شوهر شل تنبان ع ...

کار هر دوشون زشت و کثیفه

آآقا،❤تا میخواستیم لب معشوقو ببوسیم پریدیم که ........اگر برای ابد خیال دیدن تو نیوفتد از سر من چه کنم ؟

بحث مرد پرستی نیست من میگم نذاریم زنهای ج به هدفشون برسن....

این درست  ولی میدونی من همین شرایطو دارم ،ادم داغون میشه،دختر عمش بهش میگفت توپیام برو خونه محلش نزار  روتو اونور کن تا بگه جدابشیم بعد طلاقش بده بچشم بهش بده،تا باهم ازدواج کتبم خدا لعنتش کنه خدایا من باشم و عذاب جفتشونا ببینم،چقدر گریه کردم چقدر عذاب کشیدممم

2809