2777
2789
عنوان

چرا باردار نمیشم😭😭 نا امید شدم 😭

| مشاهده متن کامل بحث + 564 بازدید | 42 پست
ازدواج قبلیم بچه دار نمی‌شدم خدایا این چه بلایی میخوای سرم بیاری 😭😭 یعنی به اندازه یه گربه یا یه ح ...

هرچی فکر کنی همون میشه 

به خودت توهین نکن عزیزم 

بیخیال باش 

نصف این چیزا به خاطر اینه که خیلی درگیرشیم 

منم هیچ مشکلی ندارم نه خودم نه همسرم 

اما خب قسمت نیست فعلا انگاری😃

روزای خوب توی راه😎✌🏻

بچه نداری کلا ؟استرس داشته باشی اوضاع بدتر میشه کهبایستی بیخیال باشی

خدای من میدونی از چی ناراحتم که همه چیزم اوکیه ولی نمیشم!!!!! نمیدونم چرا واقعا

فقط 16 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

تیکر رسیدن به هدف‌های مثبت♥️من  در آخر این تیکر یه مادرشدم انشالله😍😍😍 توهم بگو‌ ایشالله

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

این سونو هست هیچ مشکلی ندارم

توی این سنو حرفی از تنبلی نیس فقط کیست داری،دکتر نگف قرص جلوگیری بخوری؟

با من یک ایرانی ام و به ایرانی بودنم افتخار میکنم،روز مرد و‌جوانمردی: زادروز کوروش کبیر،روز زن: زاد روز دختر کوروش کبیر و اولین دریاسالار زن جهان،روز پسر زاد روز کمبوجیه پسر کوروش کبیر و از پادشاهان هخامنشی،من یک ایرانی ام
این سونو هست هیچ مشکلی ندارم

عکس رنگیم دادی

من فکرسو نمیکروم بعد چند تا دکتر عوض کردن دکترم بهم گفت عکس رنگی بگیر چسبندگی داشتم

بد نگوییم به مهتاب اگر تب داریم🦄🌌..  یعنی میشه منم ی روزی تاپیک بارداری بزنم😔 بگم خدایا شکرت منم مامان شدم ،بگم ویار دارم حالم بده،بگم امروز تکون خوردناشو حس کردم،بگم شبا اذیتم خوابم نمیبره،بگم منتظر به دنیا اومدنشم...بگم شبا تا صبح گریه میکنه خواب ندارم...اگه امضام رو خوندی برای حاجتم ی صلوات میفرستی😉 
چندین سال ازدواج قبلمم اقدام بودم ولی نشدم تخمدانام یکم تنبله ولی تخمک دارم این ماه یه عالمه هم فولی ...

استرس نداشته باش

زمان پری مطلقی حمام نرو

کاچی بخور

شکمت باروغن سیاهدانه هرشب چندماه چرب کن

جمعه13دی 1398داغی که هرگزسردنمیشود
اصلا بچه نداری

اولین بیاد دومیش نمیخوام حسرت حامله شدن به دلم مونده 

1
5
10
15
20
25
30
35
40

تیکر رسیدن به هدف‌های مثبت♥️من  در آخر این تیکر یه مادرشدم انشالله😍😍😍 توهم بگو‌ ایشالله

حتما حکمتی درش هست

وضع مالیتون چطوره ؟

بارون اومد و یادم داد                                                                                         هرچی آرایش کنی میشوره میبره
دوستم بعد ۸ ماه اقدام بار دار شد.نگران نباش میشی ۲ ماه که چیزی نیست

منی که بعد از پنج سال

دوستم بعد نه سال

فامیلمون بعدبیس سال🥲

تنبلی تخمدان درمانش اصلاح سبک زندگیه برای اطلاعات بیشتر این پیج رو دنبال کنید و اگه بهتر شدین برام دعا کنیدniloofarpcossupport              لطفا پیج عروسکسازی منو gisoo.arusk رو تو اینستا دنبال کنید واینم ادرس کانالمه @roosidolls حمایت شما انگیزمو برای ادامه تضمین میکنه،
عکس رنگیم دادیمن فکرسو نمیکروم بعد چند تا دکتر عوض کردن دکترم بهم گفت عکس رنگی بگیر چسبندگی داشتم

لوله‌ام مشکل ندارن چندسال پیش عکس رنگی انداختم

این ماه از روز اول سینال اف زدم شکمم درد میکرد تخمدانام درد میکردن رابطه دردناک بود

1
5
10
15
20
25
30
35
40

استرس نداشته باشزمان پری مطلقی حمام نروکاچی بخورشکمت باروغن سیاهدانه هرشب چندماه چرب کن

چقدر درد توی امضات هس😢

با من یک ایرانی ام و به ایرانی بودنم افتخار میکنم،روز مرد و‌جوانمردی: زادروز کوروش کبیر،روز زن: زاد روز دختر کوروش کبیر و اولین دریاسالار زن جهان،روز پسر زاد روز کمبوجیه پسر کوروش کبیر و از پادشاهان هخامنشی،من یک ایرانی ام

عزیزم استرسسس خیلی بده ی خانمی تو همین سایت میگفت آی وی افم رفتیم منفی شد

هم خودم هم شوهرم مشکل داشتبم میگفت وقتی ببخیالس شدیم و درگیر روز مدگی زندگبم بدون هیچ دارویی باردار شدم

اللته منم چون شرایط سما رو دارم میدونم سخته واقعا نمیشه استرس نداشته باشی ولی سرتو گرم کن خیلی بهش فکر نکن انشاالله هرچی خیره

بد نگوییم به مهتاب اگر تب داریم🦄🌌..  یعنی میشه منم ی روزی تاپیک بارداری بزنم😔 بگم خدایا شکرت منم مامان شدم ،بگم ویار دارم حالم بده،بگم امروز تکون خوردناشو حس کردم،بگم شبا اذیتم خوابم نمیبره،بگم منتظر به دنیا اومدنشم...بگم شبا تا صبح گریه میکنه خواب ندارم...اگه امضام رو خوندی برای حاجتم ی صلوات میفرستی😉 
حتما حکمتی درش هستوضع مالیتون چطوره ؟

خوبه ولی من دوبار ازدواج قبلم ای وی اف کردم و نشد 

همسر سابقم اسپرم ضعیف بود ولس ایشون مشکلی ندارند 

خودمم خوبم

1
5
10
15
20
25
30
35
40

خوبه ولی من دوبار ازدواج قبلم ای وی اف کردم و نشد همسر سابقم اسپرم ضعیف بود ولس ایشون مشکلی ندارند خ ...

بنظرت اسپرم ضعیف علائمی داره ک همینجوری بفهمیم

من ،شوهرم نمیاد آزمایش هر کاریش میکنم میگه روم نمیشه

2810