2777
2789
یعنی چی؟ من زیر نظر متخصص بودن بچه م هفت ماهش شد دیدم ب اسباب بازیاش زیاد توجه نداره بردمش متخصص گف ...

بچه دوست من ۲۷ هفته بدنیا اومد الان تو ۱۱ ماهه ،ولی اصلا اسباب بازی بگیرن جلوش حتی دستشم دراز نمیکنه ،اصلا خنده بلند نداره ،چشاشم در ظاهر سالمه ،مادرش میگه هیچ مشکلی نداره

فقط 14 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
خدایا تو بساز تو بسازی قشنگتره ❤❤❤❤                   تو راهی دارم ،😍                          

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

مرسی عزیز دلم میگم تازه از شوهرم پرسیدم خودش این اپلکیشن شما رو داره میگه هیچی واریز نشده

اون بالا رو بزنید زبانه باز بشه منم فک میکردم واریز نشده بالا نوشته حساب الکترونیکی کالا برگ بزنی روش زبانه باز میشه نوشته سوتغذیه

من عاشقم 😍😍عاشق خدایی که انقدر هوامو داره از خلایقش بی نیازم 😍😍😍😘❤️❤️
بچه دوست من ۲۷ هفته بدنیا اومد الان تو ۱۱ ماهه ،ولی اصلا اسباب بازی بگیرن جلوش حتی دستشم دراز نمیکنه ...

مستقیم ببرتش متخصص مغزو اعصاب یا متخصص اطفال صدرصد مشکل داره مخصوصا بچه نارس

مستقیم ببرتش متخصص مغزو اعصاب یا متخصص اطفال صدرصد مشکل داره مخصوصا بچه نارس

ممنون

فقط 14 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
خدایا تو بساز تو بسازی قشنگتره ❤❤❤❤                   تو راهی دارم ،😍