2777
2789
وا 😐😐 چه ربطی داره اون یه نوزاده چی حالیش میشهشاید والدینش اول زندگیشون باشه و تا اون بزرگ بشه وضع ...

جدی چیزی حالیش نیست مثلا شیر خشک اگر لازم باشه دکتر خوب هزار وسایل ضروری یا بزرگ‌بشه ببینه با بقیه نوزاد ها تفاوت داشته تو لباس و وسایل عجب یه زردی بگیره مثلا بندازیش تو خونه یا تحت نظر یه بیمارستان خصوصی باشه فرق نداره اگر نداره از دیده شما که من حرفی ندارم خدا حافظ به نظرم برو به این خانم ها که سر ۴راه گل میفروشن بگو‌بچه بیارن ۲۰تا حالیشون نیست نوزادا که ببندن به کمرشون بیان 4راه

دوم اینکه من ناخواسته باردارشم ب تفکر شما باشه باید سقطش کنم؟ خدا خودش داده روزیشم میده

بله گلم توکلت ب خداباشه خداروزی رسونه همچیوخودش درست میکنه منم خیلی نگران بودم تادیروز ولی ب خداسپردم خودش درست میکنه ازیه جایی هم ک فکرشونمیکنیم پول میفرسته 

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

من اصلا کاری به این خانم‌ندارم ولی کلا اگر کسی توان پرداخت هزینه دولتی را نداره باید جلوگیری کنه ظلم ...

توی قرآن اومده؟ شما از خدا بالاتری که برا بقیه تایین تکلیف میکنی؟ 

به شما یاد ندادن ب خانم باردار استرس وترس وارد نکنی 

واستون متاسفم. اصلا نیازی نبود شما بیایی نظر بدی من الان باردارم چیکار کنم بگم خدایا نمیخوامش هزینه هاش سنگینه؟ 

فقط 13 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
کاربر۹۶🥺
من اصلا کاری به این خانم‌ندارم ولی کلا اگر کسی توان پرداخت هزینه دولتی را نداره باید جلوگیری کنه ظلم ...

شما اصلا انگار متوجه نیستی 

من اصلا از قیمت ها خبر ندارم 

فقط خصوصی پرسیدم 45 هزینش میشه 

دولتی احتمالا 20یا30بشه نمیدونم 

خواستم بدونم چقد میشه 

شما مشکلت چیه اخه بی اینکه چیزی بدونی حرف میزنی 

من شمارو حلال نمیکنم خانم یادبگیر اول فکر کنی بعد حرف بزنی

1
5
10
15
20
25
30
35
40
کاربر۹۶🥺
جدی چیزی حالیش نیست مثلا شیر خشک اگر لازم باشه دکتر خوب هزار وسایل ضروری یا بزرگ‌بشه ببینه با بقیه ن ...

خیلی بی شخصیتی. خدا جوابتو بده. من تازه خونه خریدم وتا بچم ب دنیا بیاد وضعیتم بهتر میشه

شما حتما توانشو نداری که بچه نداری کار خوبی کردی 

تو زندگی دیگران دخالت نکن

فقط خدا ازت نگذره که منو با زنای سرچهارراه مقایسه میکنی چون هزینه بیمارستان دولتی پرسیدم 

وقتی خدا ناخواسته این هدیه رو به من داده صلاح دونسته، اگ لازم بود از امثال شما حتما نظر میخواست 

ریپلی نکن ب اندازه کافی اعصابمو خورد کردی خدا لعنتت کنه

1
5
10
15
20
25
30
35
40
کاربر۹۶🥺
بله گلم توکلت ب خداباشه خداروزی رسونه همچیوخودش درست میکنه منم خیلی نگران بودم تادیروز ولی ب خداسپرد ...

همینطوره خدا خودش صلاح دونسته. حتی ذره ای بخاطر وضعیت الانم ناراحت نیستم مطمئنم خدا به منو فرشته توی دلم حواسش هست 

انشالله شماهم موفق باشید 

1
5
10
15
20
25
30
35
40
کاربر۹۶🥺
خیلی بی شخصیتی. خدا جوابتو بده. من تازه خونه خریدم وتا بچم ب دنیا بیاد وضعیتم بهتر میشهشما حتما توان ...

برو گمشو مت چیکاره تو دارم خدا جواب تو را بده اگر کور نبودی میخوندی من قبلش نوشتم کاری به تو ندارم خدا به منم میده به زودی تو نا زا نعمتم بزرگش میکنم تا چشمه تو در بیاد دیگه جواب نده تا دهنما باز نکردم چشما کورتا باز کن 

شما اصلا انگار متوجه نیستی من اصلا از قیمت ها خبر ندارم فقط خصوصی پرسیدم 45 هزینش میشه دولتی احتمالا ...

منم قطعا حلالت نمیکنم حتما منا یادت باشه من چیکار تو داشتم ولی تو مستقیم منا گفتی پس منا تو ذهنت داشته باش

جدی چیزی حالیش نیست مثلا شیر خشک اگر لازم باشه دکتر خوب هزار وسایل ضروری یا بزرگ‌بشه ببینه با بقیه ن ...

الان این خانوم موقع زایمانشه این حرفاتون خیلی مدیونی داره و بشما مربوط نیست که تو تاپیکش این بحثارو راه میندازین اینارو باید تو تاپیک اقدامیا بگین نه دل ی خانوم پا به ماهو بشکنید لطفا ادامه ندین

دولتی دو سه تومن بیشتر نیستاگه تا ۱۵ میتونی هزینه کنی نیمه خصوصی بروانشالله بسلامتی زایمان کنی مارم ...

اره تا20یا30میتونم 

ممنون نظر دادی انشالله بحق نی نی تو شکمم بزودی هرخواسته ای هر آرزویی داری برآورده بخیر بشه

1
5
10
15
20
25
30
35
40
کاربر۹۶🥺