2777
2789

امروزم اونقدر گریه کرد محکم منو بغل کرده بود  پارسال امادگیم رفته ها نمیدونم چرا اینجوری میکنه میگه مامان دلم نمیخواد گریه کنم ولی یه چیزی به گلوم فشار میاره مجبورم میکنه گریه کنم بمیرم براش 😢دلم مونده پیشش موندم چیکار کنم خیلی حساسو وابسته بمن هستش طفلی   

اکیپ سوگلی های سایت#

چقد بچگی خودم واسم تداعی شد

روزی سگی داشت در چمن علف می‌خورد. سگ ديگری از کنار چمن گذشت. چون اين منظره را ديد تعجب کرد و ايستاد. آخر هرگز نديده بود که سگ علف بخورد! ايستاد و با تعجب گفت: اوی ! تو کی هستی؟ چرا علف می‌خوری؟! سگی که علف می‌خورد نگاهش کرد و باد در گلو انداخت و گفت: من؟ من سگ قاسم خان هستم! سگ رهگذر پوزخندی زد و گفت: سگ حسابی! تو که علف می‌خوری؛ ديگه چرا سگ قاسم خان؟ اگر لااقل پاره استخوانی جلوت انداخته بود باز يک چيزی؛ حالا که علف می‌خوری ديگه چرا سگ قاسم خان؟ سگ خودت باش...     #زمستان بی بهار / ابراهیم یونسی

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

2803

اولین تاپیکت مبارک😂😂بهت گفتم که بیخیال میکذره بعد چن روز عادت میکنه!

از لحاظ روحی نیاز دارم کنـار قبرش دراز بکشم دستمو بزارم روی سنگِ مزاره سردش  و تمومِ این بغضای لعنتی و خالی کنم️🥀🖤آرامم🖤

برو پیشش

خیلییی بهترررر میشه و امنیت و آرامش میگیره

پسر منم اینطور بود.اصلاااا هم به حرفای معلم و مشاور و ...گوش ندادم

بعد از یه هفته گفت دیگه نمون پیشم دیگه عریبی نمیکنم و چندتا دوست پیدا کردم

دخترت غریبی میکنه حتما

2804

اگه دوست پیدا کنه خیلی حالش بهتر میشه

هرجا زندگی برات سخت شد با خودت بگو ان مع العسر یسرا یعنی همراه هر سختی آسانی است این رو خدا برا آرامش دل ما گفت تازه دو بارم پشت هم گفته که ایمانمون قوی تر بشه 🍃🍃🍃دوم این که به موقعیت هیچ کس حسادت نکن چون تو نمیدونی اون فرد چی از دست داده یا چه سختی رو تحمل کرده  تا به این موقعیت رسیده🎄🎄🎄سوم اینکه اگه مخالف نظرمی با احترام ریپلای کن تا جوابت رو با احترام  بدم وگرنه یا جواب ابلهان خاموشیس  یا مجبورم منم مثل خودت هتک حرمت کنم ...💖💖💖و در آخرم خواستم بگم من اصلا اسم کاربری رو نگاه نمیکنم پس اگه تو یه تاپیک باهات بحث و جدل کردم  و تو تاپیک دیگه با نظرت موافق بودم و ازت حمایت کردم اصلا تعجب نکن چون من اینجا رو جدی نمیگیرم و در لحظه حال تو سایتم
2805
برو پیششخیلییی بهترررر میشه و امنیت و آرامش میگیرهپسر منم اینطور بود.اصلاااا هم به حرفای معلم و مشاو ...

شاید معلم خوب رفتار. نمی کنه. شاید نتوانسته دوست پیدا کنه. شاید تکالیف و محیط براش خسته کننده است. اگر بهش خوش بگذره اینقدر اذیت نمیشه. اگر اجازه می ده مدرسه یه روز پشت در کلاس بشین. تا آروم بشه.

2801