2777
2789

تاپیک تکراری اگه خوندین رد شین

اونقدر تاپیک زدم که خجالت میکشم بازم بزنم ولی وسواس فکری گرفتم 😔 

دوس پسرم میگه برای اینکه بتونیم ازدواج کنیم به وام ازدواجت رو بیار قسطاشم خودش میده 

خودش پس انداز کمی داره ما هم عروسی میخایم چون یه عده دوست پولدار داره که عروسی گرفتن و ماهم باید بگیریم. دایم خودشو با اونا مقایسه می‌کنه.

جهازیه خوبشو میخاد همه چی برند و قیمت بالا، میگه مبل صد تومن یخچال ٧٠ تومن میشینه حساب کتاب می‌کنه. می‌دونم که قراره تو خرید جهیزیه دخالت کنه 

خیلی ظاهر بینه اوایل آشنایی از من عکس خونه، عکس پدر و مادر، حتی می‌گفت فرشاتون چین؟ در حالی که خونه خودشون معمولی و نسبتا پایین شهره، خونه ما بزرگتر و نسبتا بالاشهره
سر همه چی حرص داره به خصوص غذا. به هر قیمتی شده میخاد پولدار بشه ، صب تا شب کار می کنه ولی عقبه از زندگی و شدیداً عقده پول داره

شکاک و گیر هم هست و به همه چیت کار داره، گوشی ، لباس، رفتارو... 

یه اکیپ دارن برای اینکه پیش اونا خودنمایی کنه دست به هر کاری میزنه. 

اینا بدترین اخلاقاشن ولی کلی اخلاق خوب هم داره . مردم داره، شوخه، اکتیوه، اهل گردشه، تو جمع بهت ارزش میده و....

من چندین بار باهاش تموم کردم ولی با گریه و االتماساش برگشتم. 

حالا شرایط خودش خونه نداره، ماشینشم معمولیه و چند سال دیگه فرسوده میشه، خودشم ٣٧ سالشه و سر پول همش با خانوادش جنگ و دعوا راه میندازه که بهم بدین. اما کاریه و تو کارش زرنگه ولی چون دیر شروع کرده به کار اینجوری عقب مونده.
من از حسرت آینده میترسم. لطفا فقط به این سوال جواب بدین

به نظرتون اون می‌تونه بعد از من ب‌ره با یکی با یه دختر پولدارتر و بهتر از من و زندگیش رو بسازه؟ همش میترسم این اتفاق بیفته و من بعدش باید به اون و خاطراتمون فک کنم و داغون شم. احساس میکنم بدون اون هیچ کاری ازم برنمیاد، هیشکی منو دوس نداره دیگه 😔 به نظرتون این حسا تموم میشه؟؟؟؟؟ این فکرایی که من میکنم واقعیه؟؟؟؟ چطوری به این ترس و فکر غلبه کنم ؟؟

کاربری دست ٣ نفره

انقدر نظر دادم تو تاپیکات

الان فقد میگم لطفا زنش شو

تو هرچی سرت بیاد حقته چون خودت میخای

وگرنه با همین نظرات ما تا الان بیخیال شده بودی

تاريك انديشان هميشه سعى مى كنندزنان را در «سياهى» نگه دارند؛آنها از روشن شدن ذهن زن مى ترسند !چون خوب ميدانند اگر زن بداند،به فرزندانش هم ياد ميدهد !

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

جواب سوالتو بخوام بدم، خب اگر آدم چرب زبون و شارلاتانی باشه بله ممکنه بتونه یه دختر رو گول بزنه. ولی تو حالت عادی قاعدتا یه دختر با عقل سالم با همچین آدمی ازدواج نمیکنه‌ 

من یه خانم شاد و سرحالم که تمام قد پای زندگیم ایستادم.🤗🤗🤗 یه آدم قوی که داره روی زندگی رو کم میکنه! 😊😊😊من بدون وجود پارتی، شانس و هرچیز دیگه ای به خواسته هام رسیدم. با وجود دو چیز✌ اول لطف خدا دوم همت و تلاش خودم. بابت این موضوع به خودم افتخار میکنم💪💪💪 یه رفیق واسه عشق زندگیمم❤❤❤❤❤ من یک تکیه گاهم، خیالت تخت عشقم، من پشتتم😘😘 روزای خوب رو ساختم بازم میسازم😄

اگه میخوای زندگی و آینده ت جهنم باشه با این آدم ادامه بده 🚶

پیاو نه‌ماوه ... 🚶... اگر پیاوی وه‌ره له کوردستان ژن به ...🚶... نذار بهترین ورژنت با آدم نامناسب هدر بره ... هیچکس اندازه ی کسی که ترکت کرده تورو تماشا نمیکنه، میخواد مطمئن شه اشتباه نکرده، بهش نشون بده که اشتباه کرده ... 🚶 ...برای کسایی که در حقتون خیانت کردن دلتنگ نشید، برای کسایی که حتی یکبار شمارو کوچیک کردن دلتنگ نشید، برای بی معرفتا، دروغگوها، حسودا و دوروها دلتنگ نشید، برای کسایی که رازاتونو برملا کردن دلتنگ نشید، آدمای اشتباه لیاقت دلتنگیتونو ندارن! ...تو هیچوقت نمیفهمی چقدر آسیب دیدی تا وقتی که یه نفر باهات درست رفتار میکنه... لا به لای تلاش‌هات برای نجات رابطه یا زندگی مشترک اینو یادت باشه: تو هیچوقت نمیتونی آرامش و خوشحالی رو جایی پیدا کنی که همونجا گمش کردی ...گفت : تو عقب کشیدی یا جنگ تموم شد؟! گفتم : به جز من کسی نمی‌جنگید که؛ من که عقب کشیدم؛ جنگ هم تموم شد!

همون اخلاق‌های بدش به اندازه کافی جدی هستن که بیخیال این آدم بشی

۳۷ سالشه سنش هم کم نیست بگی سرش باد داره و فلان

با این تو زندگی اذیت میشی احتمالا همش احساس ناکافی بودن بگیری چون اون همش درحال مقایسه‌اس

اعتقادات من خلاف چیزیه که فکر می‌کنی اکثر جامعه قبولش دارن اینکه تو این جامعه زندگی می‌کنم به این معنا نیست که تفکرات غالب بهش تفکرات منم باشه _________ درخواست دوستی نمیپذیرم

چند سالته؟

بی خیال دختر ۳۷ سالشه سرش به سنگ نخورده دیگه هم نمیخوره

چجوری روش میشه بهت اینا رو میگه ؟

آنقدر مادیاتی...ببین برید زیر یه سقف اوضاع بدتر میشه

عنوان تاپیکام پر از انرژی منفیه پس شرمنده😅تو برام انرژی مثبت بفرست...💕یه جمله طلایی دارم که میگه هرگز ناامید نشو و همیشه تلاش کن چرا که نا امیدی ابزاری برای پوشش امید هست پس امیدی هست💕
2810