2777
2789
عنوان

ابهام جنسیتی

213 بازدید | 11 پست

بچه ها سلام کیا جنین یا بچه اولشون دچار حذف ژن تو کروموزوم های جنسی xو y بود؟؟ یعنی ژن پسر اما ظاهر دختر بدون بیضه و تخمدان؟؟ مشاور ژنتیک نگفت اتفاقی بوده یا امکان تکرارهست؟؟ بچه بعدیتون سالم بود؟؟؟ چکارها کردین راهنمایی کنید

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

2805
این نوع جنسیت ها هم توی دنیا به رسمیت شناخته شدن الان 5 نوع جنسیت تو دنیا داریماحتمال زیاد هم اتفاقی ...

چی اتفاقی بوده امکان داره بیشتر شرح بدین عزیزم

هرچه دادم به اوحلالش باد

بچه اولم دستگاه تناسلی نداشت و تو سونو تخصصی گفتن دختره ولی تو آمنیو سنتز مشخص شد پسره

خداروشکر دوتا دختر سالم دارم

همیشه تو بارداریم میترسیدم پسر بشه و مشکل داشته باشه

میشه برای خونه دار شدنمون یه صلوات بفرستی🥺هرکی فرستاد بگه برای حاجت دلش آیت الکرسی بخونم❤️
بچه اولم دستگاه تناسلی نداشت و تو سونو تخصصی گفتن دختره ولی تو آمنیو سنتز مشخص شد پسرهخداروشکر دوتا ...

یعنی همون بچه که تو امینوسنتز پسر بود وقتی دنیا اومد دخترسالم بود؟

بچه اولم دستگاه تناسلی نداشت و تو سونو تخصصی گفتن دختره ولی تو آمنیو سنتز مشخص شد پسرهخداروشکر دوتا ...

کاریوتیپ یا ازمایش دیگه ای دادید خودتون و همسرتون؟ از کجا میدونید اگه پسر میشد بازمشکل دار میشد؟؟

یعنی همون بچه که تو امینوسنتز پسر بود وقتی دنیا اومد دخترسالم بود؟

نه عزیزم تو هفته 19 سقط کردم

میشه برای خونه دار شدنمون یه صلوات بفرستی🥺هرکی فرستاد بگه برای حاجت دلش آیت الکرسی بخونم❤️
کاریوتیپ یا ازمایش دیگه ای دادید خودتون و همسرتون؟ از کجا میدونید اگه پسر میشد بازمشکل دار میشد؟؟

نه عزیزم ولی این ترس همیشه باهام بود

نه عزیزم ولی این ترس همیشه باهام بود

خانم گل یعنی برای بچه های بعدیت هیچکاری نکردی هیچ ازمایشی ندادی؟؟؟ قبلش کاریوتیپ دادید جوابش چی بود؟؟ مشاور ژنتیک نگفت اتفاقی بوده ؟؟بکم کامل برام توضیح میدی ؟ من وجودم پر از ترسه