2777
2789

اول گفتم شماره کارت بدین چون سفرو لغو کرد کلی تعارف کرد بعد پرسید مگه نزدیک خونتون مدرسه نیست اونجا برات دوره، گفتم من مدرسه نمیرم گفت پ چی؟ گفتم شاغلم گفت کجا؟ منم گفتم مرکز بهداشت. نباید میگفتم ولی خیلی خلم زود میگم.اینا جنبه ندارن. حالم ازشون بهم میخوره چندبار پیش اومده اومدن خواستگاری. نکنه اینم بیاد

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

عیب نداره دیگه بهش فکر نکن

دفعه بعد توی موقعیت مشابه جواب نده سکوت کن

وقتی بدونی میتونی، هر گره رو باز بکنی؛                          هر جوری باشه قفسو میشکنی پرواز میکنی                        خسته نمیشیم، واسه ما خستگی معنا نداره                        چشمه اگه جاری نشه راهی به دریا نداره                            میریم بالا، بالاتر ؛ از هر رویا بالاتر                                      امروز هرجا که باشیم، هستیم فردا بالاتر✨️

نکنه چیزی بشه

اگه خدای نکرده مزاحمت ایجاد کرد بلاک کن

اگه خواستگاری کرد اگه ازش خوشت نیومده بازم بلاک کن

دفعه ی بعدم اگه سوالی پرسیدن که دوست نداشتی جواب بدی اصلا جواب نده بعد خودشون میفهمن دیگه سوال نمیپرسن

وقتی بدونی میتونی، هر گره رو باز بکنی؛                          هر جوری باشه قفسو میشکنی پرواز میکنی                        خسته نمیشیم، واسه ما خستگی معنا نداره                        چشمه اگه جاری نشه راهی به دریا نداره                            میریم بالا، بالاتر ؛ از هر رویا بالاتر                                      امروز هرجا که باشیم، هستیم فردا بالاتر✨️

2810