2777
2789
عنوان

خانمه تو سن 46 سالگی پزشکی قبول شده

271 بازدید | 17 پست

واقعا از خودم خجالت کشیدم هی نمیشه نمیتونم سخته 

با دو تا بچه،  معلم ریاضی بوده سرکارم می‌رفته(البته دوران کرونا بهش کمک کرده) الان پزشکی میخونه 

عجیب نیست ؟؟؟ خیلی خفنه واقعا

❤️هر کجا امضامو دیدی برام دعا کن لطفا❤️ آلان بیشتر از همیشه به دعاهاتون نیاز دارم 💚 صلوات فرستادی بگو برات جبرانش کنم💫

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

2805
خیلی جالبه چون میانگین تراز قلم چی ش هم خوب نیست اصلا (۵۷۰۰). زمان ما کم کم باید ترازت ۶۵۰۰ می بود ت ...

انادر سخت شده این میانگین تراز ها خوبه الان واقعا

❤️هر کجا امضامو دیدی برام دعا کن لطفا❤️ آلان بیشتر از همیشه به دعاهاتون نیاز دارم 💚 صلوات فرستادی بگو برات جبرانش کنم💫
آفرین ولی من معتقدم بعضی کارا تو سن مناسبش خوبه.

هر کاری میخوای بکنی میگه دیره ولی دیر نیست 

ب چ درد مبخوره وقتی عمرش اومد رف؟؟

تا ۷_۸ سال ک باید عمومی بخونه بعدش ب درامد میرسه

وهزاران دلیل دیگه ک میگن ب درد نمیخوره تو این سن قبول شد

[ تو روشناییم ولی تاریکِ مطلقم ..]

خیلی هم دیر نیستا. تو ۵۳ سالگی پزشک عمومی میشه کلی راه در پیش داره. ممکنه برای تخصص دیر باشه ولی پزشک عمومی بعید میدونم خصوصا اینکه زندگیش احتمالا به ثبات رسیده شوهر داره بچه هاش بزرگ شدن احتمالا ازدواج کردن حقوق بازنشستگی هم احتمالا داره. بهتر از خونه موندن و تنهایی کشیدنه

برای شادی روح پدرم یه صلوات میفرستی؟ 🥀

دقیقا تو سنی که دیگه ادم باید استراحت کنه و ارامش داشته باشه 

بار الها...❤ از کوی تو بیرون نرود پای خیالم...نکند فرق به حالم چه بخوانی چه برانی..چه به اوجم برسانی چه به خاکم بکشانی...نه من آنم که برنجم نه تو آنی که برانی...❤
2810