2777
2789
عنوان

برفک دهان بچه

| مشاهده متن کامل بحث + 101 بازدید | 34 پست
نگران نباش

الان خوابه بیدار شد میدمش،اونجا تو بیمارستان خیلی مراقب بودم ولی فکر کنم دستی چیزیمون یا خودش آلوده بوده که اینجوری شده 

وگرنه تو نت خوندم نوزادا برفک میزنه دیگه هرچی بزرگ میشن کمتر احتمالش هست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

الان خوابه بیدار شد میدمش،اونجا تو بیمارستان خیلی مراقب بودم ولی فکر کنم دستی چیزیمون یا خودش آلوده ...

اره گلم پارسال بچه من جوری برفک زد دهنش که حتی آب هم نمیتونست بخوره نیستاسین کلااثرنکرد یه دمتری از ژل آفت بزرگسالاداد و اینکه گفت تا میتونی بستنی بده بخوره فک کن نصف شب ساعت ۳ما داشتیم تو خیابونا دنبال بستی میگشتیم 

بگو ممنون

شیر بز اگر گیر بیاری بده بخوره سه روزه کامل خوب میشه 

برادرزاده ام با همین روش خوب شد 

چون طبع سردی داره گرمی بدنش میگیره 

مثل آب رو آتیش 

البته فکر نکنم هر جایی گیر بیاد بیشتر جنوب هست چون اونجا بیشتر پرورش میدن

الماسی که برش هاش بیشتره ،توی نور بیشتر میدرخشه پس از برش های روحت ناراحت نباش .
اره گلم پارسال بچه من جوری برفک زد دهنش که حتی آب هم نمیتونست بخوره نیستاسین کلااثرنکرد یه دمتری از ...

بستنی از این دستگاهیا بگیرم الان از مغازه ای ها رو داریم نونی ها همونا خوبه؟

الهی هرچه زودتر بچتون خوب بشه یک ایت الکرسی براش خوندم عزیزم

مرسی عزیزم انشالله همیشه خودتون و عزیزانتون تو سلامتی و رفاه باشید 🌹

برای دفع چشم زخم و اینکه هی بلا و مریضی سرش میاد چیکار کنم؟خودم میگم یه چیزی سر ببرم و گوشتشو پخش کنم؟