2777
2789
عنوان

کادو رقص چاقو

83 بازدید | 8 پست

دوستان من عروسیم نزدیکه

میخوام وقتی خواهرم رقص چاقو کرد به عنوان هدیه بهش پلاک زنجیر طلا بدم،این پلاک زنجیرو خودم با پول خودم میخوام برا خواهرم بخرم یعنی کادو شوهرم قرار نیس باشه(خواهرم یسال پیش پول احتیاج داشتم زنجیرو پلاک طلاشو برام فروخت)

به شوهرم گفتم تو خونتون بگو که کادو قراره پولش از طرف من باشه ولی د_ی_ج_ی اعلام کنه تو تالار که کادوی عروس و داماد

حالا سوال اینه:

دوتا خواهر شوهر دارم آیا قراره ناراحت بشن از این حرکت؟؟؟

(رقص چاقو رو قراره خواهرم تنها اجرا کنه__تو عقدم خواار شوهرم رقص چاقو رو انجام داد و شوهرم بهش پول کادو داد)

جلوه خوبی نداره این کار؟؟

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

من رقص چاقو رفتم۵۰۰ دادن بهم :( 

نه پول خودته دبگع به خواهرشوهرات ربطی نداره

ولی احتمال ابنکه خانواده شوهرت فک کنن الکی میگه و خودش خریده زیاده 

من از این رنج‌ها اگر چه این ساعت حاصلی ندارم،عاقبت به گنج‌ها خواهم رسیدن🌱🌈
2803

از لحاظ رقص ک یر به یر میشین 

عقد اونا عروسی شما 

ولی از لحاظ کادو اگه ادمی هستی که حرف و حدیث برات مهمه خب همون پول رو شوهرت کادو بهش بده

اون پلاک زنجیرو بعدا تولدی چیزی بهش بده 

قرار نیس تو چش مردم بکنی که 

میخای قرض خاهرتو جبران کنی تو تولدش بهش بده

خواهرتون به شما قرضی دادن و کمکی کردن که بین خودتون بوده حالا برای پس دادنش شما وسط سالن و کلی آدم می خواهید پلاک و زنجیر خودش رو بکنید توی چشم همه و پس بدید!!!

برای کادو مثل همه پول بدید و بعدا اون پلاک و زنجیر رو که در واقع پس دادن قرض هست رو توی یه موقعیت مناسب تر بهش بدید

نه نکن. وجهه خوبی نداره. دیگران به عروس و داماد طلا هدیه میدن نه عروس و داماد به بقیه!

از طرفی توی عقد به خواهرشوهر پول دادید و برای تکرار همون کار به خواهرزن پلاک زنجیر طلا! یعنی به اندازه کل عمرت میشه داستان و حاشیه از ابن قضیه دراورد!

بعدشم میخوان بگن کادویی که خواهر عروس داده، از پلاک زنجیری که گرفته کمتر بوده

میخوای به خواهرت محبت کنی توی تولد یا مراسمای خودش انجام بده نه جایی که هزار تا گوش و چشم از قوم شوهر دارن نگات میکنن

من یه خانم شاد و سرحالم که تمام قد پای زندگیم ایستادم.🤗🤗🤗 یه آدم قوی که داره روی زندگی رو کم میکنه! 😊😊😊من بدون وجود پارتی، شانس و هرچیز دیگه ای به خواسته هام رسیدم. با وجود دو چیز✌ اول لطف خدا دوم همت و تلاش خودم. بابت این موضوع به خودم افتخار میکنم💪💪💪 یه رفیق واسه عشق زندگیمم❤❤❤❤❤ من یک تکیه گاهم، خیالت تخت عشقم، من پشتتم😘😘 روزای خوب رو ساختم بازم میسازم😄
2804