2777
2789
چرا داری جدا میشی عزیزم دقیقا منم پنج روزه اقدام کردموکیل گرفتین ؟بله مامان منم یکم مخالفت می‌کنه 🙃 ...

خواهرم وکیل . راهنمایی میکنه . چون از روز اولی که عقدش شدم فقط میگه تو ج ن ده هستی . تا الان که پسرم ۱۶ سالش همین گوه رو میخوره . دیگه خسته شدم. برا همه خوبه بخدا خواهرام میخوان خفم کنن . چون باهاشون خوب بوده . اما با من بده . نه محبتی . نه اخلاق داره نه قیافه داره . نماز میخونه اما اعتقادی به خدا و قران نداره . اگه چیزی گم بشه دست بذاری رو قران هم باور نمیکنه . انگار اون قاضی و من متهم تمام این سالها در حال بازجویی بودم . همیشه هر ساعت. یه ذره هم بهم محبت نمیکرد میگفت تو در عمل من ببین که دوستت دارم یا نه ‌ در عمل هم ریده بود 

اگه مخالف نظر منی ریپلای نکن . چون من حرف آخر رو اول میزنم . پس به خودت احترام بذار اگه نظرت مخالف . کامنت منو رد کن به همین راحتی 😌😌

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

دیگه به هیچ کس نمیشه اعتماد کرد😭😭😭

میشه  کرد  فقط باید  آدم واقعیش  پیدا کرد     دادش من  بعد از ۱۰ زندگی  جدا شد و۵ سال  بعد از جدایی  غم  قصه می‌خورد  تا اینکه   چن  وقت  پیش  ازدواج  کرد   خودش  میگه  من  اشتباه کردم  ۵سال  خودم  و  ذهنم درگیر  کردم الکی  بخاطر جدایی     اگر برمیگشتم  عقب  زودتر  ازدواج  میکردم  بت یه آدم  جدید   و خودمو درگیر گذشته  ابدبا  نمیکردم 

خواهرم وکیل . راهنمایی میکنه . چون از روز اولی که عقدش شدم فقط میگه تو ج ن ده هستی . تا الان که پسرم ...

شما که خواهرت وکیله میشه یه سوال بپرسم ازت

شوهرم خیلی وقته (بیش از یک سال) اموالشو زده بنام دختر 9ساله مون

میتونم واسه مهریه اموالو توقیف کنم؟ 

مهریه م 500سکه ست

شروع رژیم 8 مهر 1403...وزن اولیه 75....قد 160...از خدای مهربونم میخوام توی این راه کمکم کنه که مهر سال دیگه امضامو به روز کنم وبنویسم به وزن ایده آلم رسیدم...آاااامیــــــن🙏🏻🙏🏻🙏🏻
شما که خواهرت وکیله میشه یه سوال بپرسم ازتشوهرم خیلی وقته (بیش از یک سال) اموالشو زده بنام دختر 9سال ...

نه فدات . اونا دیگه در به اسم ینفر دیگن . مال شوهرت نیستن .  اما اگه حقوق داره برو حقوقش رو توقیف کن . ۱/۴حقوقش رو میتونی 

اگه مخالف نظر منی ریپلای نکن . چون من حرف آخر رو اول میزنم . پس به خودت احترام بذار اگه نظرت مخالف . کامنت منو رد کن به همین راحتی 😌😌
نه فدات . اونا دیگه در به اسم ینفر دیگن . مال شوهرت نیستن . اما اگه حقوق داره برو حقوقش رو توقیف کن ...

میدونم وقتی میزنه به اسم کسی نمیشه توقیف کرد

ولی گفتم شاید چون دختر دوتامونه و زیر سن 18هست بشه توقیف کرد

شغلش ازاده

شروع رژیم 8 مهر 1403...وزن اولیه 75....قد 160...از خدای مهربونم میخوام توی این راه کمکم کنه که مهر سال دیگه امضامو به روز کنم وبنویسم به وزن ایده آلم رسیدم...آاااامیــــــن🙏🏻🙏🏻🙏🏻