2777
2789

من الان ۵ روز اومدم خونه مادرم . و اقدام کردم برا طلاق 

اگه خواهرام بذارن حالم خوبه . متاسفانه رو اعصابمن 

وگرنه یه درصد دلم برا اون انگل تنگ نشده 

اگه مخالف نظر منی ریپلای نکن . چون من حرف آخر رو اول میزنم . پس به خودت احترام بذار اگه نظرت مخالف . کامنت منو رد کن به همین راحتی 😌😌

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

من الان ۵ روز اومدم خونه مادرم . و اقدام کردم برا طلاق اگه خواهرام بذارن حالم خوبه . متاسفانه رو اعص ...

چرا داری جدا میشی عزیزم 

دقیقا منم پنج روزه اقدام کردم

وکیل گرفتین ؟

بله مامان منم یکم مخالفت می‌کنه 🙃💔

بچه ها منم قصدم جداییه چون کار ندارم و یه بچه ۱۰ ساله دارم نگران این دو موضوعم پیگیر کار هستم از کمیته امداد پرسیدم گفتن وام اشتغال میدیم نگفت چقدر . با وام اشتغال میتونم مغازه کرایه کنم؟ 

بهتر  فراموشش  کنی    و یاد کارایی  بیوفتی  که  کرده   اینو  راحت  تر از یادت  میره     و زندگی جدید  شروع  کنی   و  چیز جدید  تو برنامه  ات  بزاری   و  سعی کنی  فکر  و ذهنت  آزاد  کنی  راحت  کنی  خودتو  زندگیتو  ازین به بعد     چون هرچی بهش فکر  کنی  داغونت  میکنه     برو باشگاه   یا هنر  جدید شروع کن   تا  ذهنت  دیگه  سمتش  نره

باید قبول کنی همچی  تموم  شده     و به آینده فکر کنی   شاید  آدم درسته  و قابل اعتماد  دیگه   جلوت  قرار بگیره       

ازدواج مجدد نکردین؟دلت واسه خانومتون تنگ شده؟

اوایل وحشتناک حالم بد بود سه سال همین وضعیت بودم با کلی کلنجار رفتن ومهمتر ازهمه اذدواج کردنش دیگه سعی کردم حال خدم بهتر کنم خداروشکر تونستم یک سالیه بیخیال شدم دیگه مهم نیست برام 

من تجربه طلاق و جدایی ندارم اما به نظرم کافیه چند روز در آرامش و حال خوب زندگی کنی و تجربش کنی تا بفهمی چه روزهایی می تونستی از زندگی لذت ببری و نبردی ...وقتی اعصابت آرومه و استرس و تنش نداری و خواب راحت می کنی می فهمی که چقدر زندگی می تونسته قشنگ تر باشه و تو از خودت دریغ کردی ...بند ناف خیلی چیزها رو باید از خودمون زودتر جدا کنیم هر چیزی که دور گلومون پیچیده و داره خفمون می کنه .

چرا داری جدا میشی عزیزم دقیقا منم پنج روزه اقدام کردموکیل گرفتین ؟بله مامان منم یکم مخالفت می‌کنه 🙃 ...

خواهرم وکیل . راهنمایی میکنه . چون از روز اولی که عقدش شدم فقط میگه تو ج ن ده هستی . تا الان که پسرم ۱۶ سالش همین گوه رو میخوره . دیگه خسته شدم. برا همه خوبه بخدا خواهرام میخوان خفم کنن . چون باهاشون خوب بوده . اما با من بده . نه محبتی . نه اخلاق داره نه قیافه داره . نماز میخونه اما اعتقادی به خدا و قران نداره . اگه چیزی گم بشه دست بذاری رو قران هم باور نمیکنه . انگار اون قاضی و من متهم تمام این سالها در حال بازجویی بودم . همیشه هر ساعت. یه ذره هم بهم محبت نمیکرد میگفت تو در عمل من ببین که دوستت دارم یا نه ‌ در عمل هم ریده بود 

اگه مخالف نظر منی ریپلای نکن . چون من حرف آخر رو اول میزنم . پس به خودت احترام بذار اگه نظرت مخالف . کامنت منو رد کن به همین راحتی 😌😌
2810